0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selman Hocam, efsane geri dönmüş tekrardan hayırlı, uğurlu olsun, Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin inşALLAH. Malatya'ya geldiğinde haberim olsun, Accord'u gerçekten merak ediyorum, beğenirsem talip olabilirim
Selman hocam hayırlı uğurlu olsun Profil resmini değişmiş görünce hemen bu konuyu aradım Gönlündeki araca kavuşmanın ne demek olduğunu biliyoruz, o yüzden senin adına çok sevindim inan.. Kazasız belasız sağlıkla binersin inşallah..
Hayırlı olsun,insan dünyaya 1 kere geliyor,hele genç iken akılda olanları yapmak gerek,gençler bilebilse ihtiyarlar yapabilse..güzel günlerde sağlıkla kullanın.
Hayırlı olsun selman abi Astra'nın konforunu aratmaz ama performansı aratır
Hayırlı olsun tekrar Selman hocam keyifli sürüşler
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.
Maşallah çok güzel araç, güle güle kullanın
Hayırlı olsun Selman bey, kazasız belasız.Uzun yıllar sorunsuz binilebilecek konforlu bir otomobil almışsınız. Güle güle kullanın.
Selman Bey hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah kazasız belasız.Maşallah araç da yakışıklı.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Selman hocam hayırlı olsun güzel günlerde binin. Aynı modeli bende takip ediyorum yüksek kmli olanlarda ve deri koltuklu olanlarda koltuklarda yıpranma var çoğunda. Başka sorunu olacağını sanmıyorum. Alternatiflerimin arasında başka modeller de var d ya da e segment sedan.