Gönderen Konu: Anatomik Gitti Evo Geldi  (Okunma sayısı 8746 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Anatomik Gitti Evo Geldi
« Yanıtla #40 : Nisan 30, 2009, 10:30:41 »
İnşallah bundan sonrada :polis: amcalara takılmassın Erhan abi :D  
Kardeş iti an çomağı hazırla :) Nazar deydirdin :)
Ankara'yı bilenler bilir. Bu sabah Kızılay bulvarda gidiyodum. Tam mesai başlama saatlerinde 08.40 dolayları. Trafik oldukça yoğun. Bulvardan geçerken trafik polisi arkamdan çok kötü baktı. 200 metre ileri gittim başka bi polis o trafiğin içinde yolun ortasına geçmiş beni bekliyo. Anons etmişler beni anlayacağınız :) Beni gördü hemen sağa çektirdi. Evraklara falan baktı. Ceza koçanını eline aldı. Tabi ben bu arada saygıda kusur etmiyorum. İki muhabbet falan ettik, arkadaşıyla bişeyler falan konuştu sonra verdi ruhsatla ehliyeti. Al evraklarını devam et polisin bu iyiliğini de unutma dedi. Bu arabayla buraya girilir mi falan dedi birsürü nasihat :) Ucuz kurtulduk anlayacağınız :)
Opel Astra GTC

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 30, 2009, 10:30:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #41 : Nisan 30, 2009, 13:55:45 »
Kardeş iti an çomağı hazırla :) Nazar değdirdin :)
Ankara'yı bilenler bilir. Bu sabah Kızılay bulvarda gidiyodum. Tam mesai başlama saatlerinde 08.40 dolayları. Trafik oldukça yoğun. Bulvardan geçerken trafik polisi arkamdan çok kötü baktı. 200 metre ileri gittim başka bi polis o trafiğin içinde yolun ortasına geçmiş beni bekliyo. Anons etmişler beni anlayacağınız :) Beni gördü hemen sağa çektirdi. Evraklara falan baktı. Ceza koçanını eline aldı. Tabi ben bu arada saygıda kusur etmiyorum. İki muhabbet falan ettik, arkadaşıyla bişeyler falan konuştu sonra verdi ruhsatla ehliyeti. Al evraklarını devam et polisin bu iyiliğini de unutma dedi. Bu arabayla buraya girilir mi falan dedi birsürü nasihat :) Ucuz kurtulduk anlayacağınız :)

:D Şans iştee :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #42 : Mayıs 01, 2009, 23:20:54 »
anammm abi bak iyiki inşallah yakalanmassın demişim demeseydim kesin yazarlardı cezayı :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 07, 2009, 20:59:32 »
çok süper görünüyor , bir de ön kaputa ızgara yapsan (evolardaki gibi) tam olacak bence tek olumsuzluk beyaz renk , ae 101e koyu renkler çok daha fazla yakışıyor
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 07, 2009, 21:49:20 »
Erhan araban çok güzel, gördüm göreli arabanı çok beğeniyorum :) Aman nazar değmesin kardeşim... Polis, ceza demeyin bana, geçen gün Türkay'ın yanına giderken 265TL yazdılar sağolsunlar :( 103km/h la radara girmişim...
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 08, 2009, 13:35:49 »
Sağolasın Bekir :)
Sana da geçmiş olsun :( Rica falan etseydin, idare etmezler miydi ya :(
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 08, 2009, 14:58:40 »
Erhan araban çok güzel, gördüm göreli arabanı çok beğeniyorum :) Aman nazar değmesin kardeşim... Polis, ceza demeyin bana, geçen gün Türkay'ın yanına giderken 265TL yazdılar sağolsunlar :( 103km/h la radara girmişim...

Bekir geçmiş olsun, şehir içinde radara yakalanmak çok kötü ya. Geçen bir akrabam 72 km/h ile yakalanmış, o da kafadan yedi 265 TL'yi.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 15, 2009, 12:32:30 »
yeni gördüm burda yazdığını bekir, gerçekten geçmiş olsun, evlat acısı gibi bir rakam :( ama erhan senin arabayla ne oldu ya, niye ceza yazcaktı anlamadım :blink:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 15, 2009, 21:19:36 »
yeni gördüm burda yazdığını bekir, gerçekten geçmiş olsun, evlat acısı gibi bir rakam :( ama erhan senin arabayla ne oldu ya, niye ceza yazcaktı anlamadım :blink:
Türkay abicim cins adam mı yok piyasada?rüzgarlıga takmış polis amcalar.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Mayıs 15, 2009, 22:38:55 »
Türkay abicim cins adam mı yok piyasada?rüzgarlıga takmış polis amcalar.
vaay avatar şekil olmuş :) abi nedir yani, evo olsa ona da mı takcaklar ? ne diyerek yazcaklar o cezayı ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 15, 2009, 23:33:35 »
vaay avatar şekil olmuş :) abi nedir yani, evo olsa ona da mı takcaklar ? ne diyerek yazcaklar o cezayı ?

coşkun avatar harbi on numara yakışır :)

kardeeşşiiiim sen konusyosun iyi güzelde :d umut abiydi sanırım bir hikaye anlatmişti tüv konularından birinde, adam evoyu muayeneden geçirmemiş :hurra: zar zor katalog ve servis belgeleriyle geçmiş ler gülermisin ağlarmı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mayıs 15, 2009, 23:40:20 »

Aynen Türkay abicim evoyada takıyor adamlar subaruyada herifler katalogla geziyorlar polis bişi dedimi çıkarıp gözüne sokuyor polisin.
Bu arada avatar için teşekkürler :)
coşkun avatar harbi on numara yakışır :)

Teşekkürler Ahmet abi.hoş geldiniz bu arada.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mayıs 15, 2009, 23:46:37 »

Aynen Türkay abicim evoyada takıyor adamlar subaruyada herifler katalogla geziyorlar polis bişi dedimi çıkarıp gözüne sokuyor polisin.
Bu arada avatar için teşekkürler :)
Teşekkürler Ahmet abi.hoş geldiniz bu arada.

aynen ya se git sti al evo al adam ceza yazmaya kalsın :D

rica ederim Coşkun gitti geldim adınıda dogru yazıyorum artık her sefer dikkat ediyorum :D hoşbulduk saolasın bu arada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mayıs 15, 2009, 23:51:27 »
aynen ya se git sti al evo al adam ceza yazmaya kalsın :D

rica ederim Coşkun gitti geldim adınıda dogru yazıyorum artık her sefer dikkat ediyorum :D hoşbulduk saolasın bu arada :)

Valla beni en çok mutlu eden yanıda o abi adımı doğru yazıyorsun dikkatine ve ilgine tekrar teşekkür ederim :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Mayıs 15, 2009, 23:55:21 »
Valla beni en çok mutlu eden yanıda o abi adımı doğru yazıyorsun dikkatine ve ilgine tekrar teşekkür ederim :)

utandım şimdi he :(  rica ederim yapmam gereken doğru yazmak zaten :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mayıs 18, 2009, 10:55:55 »
Dayanamiyorum.
Anatomik spoiler ne demek yahu?
Anatomik insan vücüdu yapisina denir. Morfoloji tanimlarindan biri.
Bir spoiler nasil anatomik olabilir? Birinin sirtina bir spoiler takarsin, adam sirtinda onlar gezerse anatomik olur.

Bu abart egsoz olayina dönmüs sanayide. Abarth, Fiat firmasinin spor modellerine verdigi marka.
Mercedes'in AMG'si gibi. Ama Türkiye'de ses yapan egsozun adi kalmis abart egsoz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mayıs 18, 2009, 14:22:37 »
Dayanamiyorum.
Bir spoiler nasil anatomik olabilir? Birinin sirtina bir spoiler takarsin, adam sirtinda onlar gezerse anatomik olur.

Bu abart egsoz olayina dönmüs sanayide. Abarth, Fiat firmasinin spor modellerine verdigi marka.
Mercedes'in AMG'si gibi. Ama Türkiye'de ses yapan egsozun adi kalmis abart egsoz.

abi o fiat abarth ıda geçti artık şahinlerde abartı egsoz diyorlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Mayıs 18, 2009, 20:51:44 »
Dayanamiyorum.

dayanmalısın murat abi..açıklamaya çalışayım..
---------------------------------------------
anatomik
sıfat, tıp (***) Fransızca anatomique

Anatomi ile ilgili.

-------------------------------------------
anatomi
isim, tıp (***) Fransızca anatomie

1 .     İnsan, hayvan ve bitkilerin yapısını ve organlarının birbiriyle olan ilgilerini inceleyen bilim, teşrih.
2 .    anatomi  Beden yapısı, gövde yapısı.
3 .   mecaz  Bir şeyin oluşumunda göze çarpan özel yapı:
       "Toplumun anatomisi."- .

-------------------------------------------
bu bilgiler www.tdk.gov.tr sitesinden alınmıştır..anatomik anatomi ile ilgili demek, bu yüzden anatomi kelimesinin anlamına bakmak lazım. siz direk ilk anlamıyla düşünmüşsünüz anatomiyi, ama baktığımız zaman ikinci anlamı beden ve gövde yapısı, üçüncü anlamı da mecaz..anatomik spoyler tanımı 2. tanımı mecaz olarak kullanmayla geliyor..arabanın gövdesi ile ilgiyi, arabanın anatomiği ile ilgili..anatomik ne demekti, anatomi ile ilgili, böyle de anatomik spoyler dediğimiz zaman aracın gövdesiyle bütünleşik spoyler oluyor..gövdenin bir parçası diye anatomik deniyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 18, 2009, 21:20:43 »
Anatomisi vucüt yapisi demek. Ayni sekilde toplumun anatomisi örneginde de, ben toplumun yapisi, parcalari anlamina geldigini anliyorum. Bu örnege de bakarak, anatomik spoiler nasil denir halen kafam almiyor.

Arti bu yanlizca Türkce'de var. Ingilizce internette anatomik spoiler kaynak aradim. Öyle bir terim yok.
Bence birisi aerodinamik ile anatomik kelimelerini karistirdi ve öyle kaldi.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Mayıs 18, 2009, 22:11:53 »
Anatomisi vucüt yapisi demek. Ayni sekilde toplumun anatomisi örneginde de, ben toplumun yapisi, parcalari anlamina geldigini anliyorum. Bu örnege de bakarak, anatomik spoiler nasil denir halen kafam almiyor.

Arti bu yanlizca Türkce'de var. Ingilizce internette anatomik spoiler kaynak aradim. Öyle bir terim yok.
Bence birisi aerodinamik ile anatomik kelimelerini karistirdi ve öyle kaldi.
şimdi toplumun yapısı parçası olarak aldınız, bunu araba olarak alalım, arabanın yapısı parçası, bu anatomik spoyler denen parça da arabanın parçası oluyor takınca, onun bir parçası, bir çıkıntı olarak değil, bütünleşik o yüzden parçası denebilir..ben de sizin gibi diğer dillerde aradım dediğiniz gibi sadece türkçede böyle deniyor aa böyle bir yaklaşım çok da doğru olmaz sonuçta front lip denen parça arabanın tampon altı eteği anlamındadır, şimdi biz türkçede etek deriz ona veya karlık deriz ben dudak diyen görmedim bunun gibi birçok farklı şey de bulunabilir, her dilde aynı anlamda kullanılması gerekir diye birşey yok.anatomik ve aero dinamik kelimelerinin karıştırılması teziniz de ilk bakışta mantıklı geliyor ama DTM spoyler daha aerodinamik anatomiğe göre