0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnşallah bundan sonrada amcalara takılmassın Erhan abi
Kardeş iti an çomağı hazırla Nazar değdirdin Ankara'yı bilenler bilir. Bu sabah Kızılay bulvarda gidiyodum. Tam mesai başlama saatlerinde 08.40 dolayları. Trafik oldukça yoğun. Bulvardan geçerken trafik polisi arkamdan çok kötü baktı. 200 metre ileri gittim başka bi polis o trafiğin içinde yolun ortasına geçmiş beni bekliyo. Anons etmişler beni anlayacağınız Beni gördü hemen sağa çektirdi. Evraklara falan baktı. Ceza koçanını eline aldı. Tabi ben bu arada saygıda kusur etmiyorum. İki muhabbet falan ettik, arkadaşıyla bişeyler falan konuştu sonra verdi ruhsatla ehliyeti. Al evraklarını devam et polisin bu iyiliğini de unutma dedi. Bu arabayla buraya girilir mi falan dedi birsürü nasihat Ucuz kurtulduk anlayacağınız
Erhan araban çok güzel, gördüm göreli arabanı çok beğeniyorum Aman nazar değmesin kardeşim... Polis, ceza demeyin bana, geçen gün Türkay'ın yanına giderken 265TL yazdılar sağolsunlar 103km/h la radara girmişim...
yeni gördüm burda yazdığını bekir, gerçekten geçmiş olsun, evlat acısı gibi bir rakam ama erhan senin arabayla ne oldu ya, niye ceza yazcaktı anlamadım
Türkay abicim cins adam mı yok piyasada?rüzgarlıga takmış polis amcalar.
vaay avatar şekil olmuş abi nedir yani, evo olsa ona da mı takcaklar ? ne diyerek yazcaklar o cezayı ?
coşkun avatar harbi on numara yakışır
Aynen Türkay abicim evoyada takıyor adamlar subaruyada herifler katalogla geziyorlar polis bişi dedimi çıkarıp gözüne sokuyor polisin.Bu arada avatar için teşekkürler Teşekkürler Ahmet abi.hoş geldiniz bu arada.
aynen ya se git sti al evo al adam ceza yazmaya kalsın rica ederim Coşkun gitti geldim adınıda dogru yazıyorum artık her sefer dikkat ediyorum hoşbulduk saolasın bu arada
Valla beni en çok mutlu eden yanıda o abi adımı doğru yazıyorsun dikkatine ve ilgine tekrar teşekkür ederim
Dayanamiyorum.Anatomik spoiler ne demek yahu?Anatomik insan vücüdu yapisina denir. Morfoloji tanimlarindan biri.Bir spoiler nasil anatomik olabilir? Birinin sirtina bir spoiler takarsin, adam sirtinda onlar gezerse anatomik olur.Bu abart egsoz olayina dönmüs sanayide. Abarth, Fiat firmasinin spor modellerine verdigi marka. Mercedes'in AMG'si gibi. Ama Türkiye'de ses yapan egsozun adi kalmis abart egsoz.
Anatomisi vucüt yapisi demek. Ayni sekilde toplumun anatomisi örneginde de, ben toplumun yapisi, parcalari anlamina geldigini anliyorum. Bu örnege de bakarak, anatomik spoiler nasil denir halen kafam almiyor. Arti bu yanlizca Türkce'de var. Ingilizce internette anatomik spoiler kaynak aradim. Öyle bir terim yok.Bence birisi aerodinamik ile anatomik kelimelerini karistirdi ve öyle kaldi.