Gönderen Konu: 2019 sonrasında kriko sorunu yaşayan var mı? Çözüm ?  (Okunma sayısı 1577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • suvaslu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '20
  • 5 kere teşekkür etti
yolculuk esnasında boş yol diye hızlı giderken, uzaktan gördüğüm bir cismi karton sanarak önemsemedim. Buna istinaden bildiğiniz  teflon tencereyi  :o aracın altına alıp sıkıştırdık. çok şükür bir şey olmadı   (motor alt muhafaza vardı. önemini anlamış oldum)  ama araçta kriko yoktu. birini durdurup rica ettik . kriko küçük olmasına rağmen zorla aracın altına koyup tutturacak yer bulduk.( sağlam yer bulup koymak 30 dk dan fazla sürdü, geri kalan 2 dk)   bu araç için alınabilecek  kullanışlı bir kriko varmı. tecrübe edinen oldu mu? teşekkürler. :saygi:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • Japanese Man-Youtube Channel
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '19
  • 224 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
Ynt: 2019 sonrasında kriko sorunu yaşayan var mı? Çözüm ?
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2020, 14:21:44 »
yolculuk esnasında boş yol diye hızlı giderken, uzaktan gördüğüm bir cismi karton sanarak önemsemedim. Buna istinaden bildiğiniz  teflon tencereyi  :o aracın altına alıp sıkıştırdık. çok şükür bir şey olmadı   (motor alt muhafaza vardı. önemini anlamış oldum)  ama araçta kriko yoktu. birini durdurup rica ettik . kriko küçük olmasına rağmen zorla aracın altına koyup tutturacak yer bulduk.( sağlam yer bulup koymak 30 dk dan fazla sürdü, geri kalan 2 dk)   bu araç için alınabilecek  kullanışlı bir kriko varmı. tecrübe edinen oldu mu? teşekkürler. :saygi:
Selamlar hocam, şahsi fikrim internetten iyi bir cırcır kriko alabilirsiniz. Zaten bir çoğu araç üzerinden gelenlerden oldukça kaliteli.
Corolla 2019 ve üstü modeller icin her sey-> Facebook Corolla2019+ Grubunda!
2019 Corolla Vision 1.6 Valvematic
2014 Corolla Advance 1.4 D4D
2011 Auris 1.33 Dual VVT-I

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '24
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2020, 17:08:54 »
2020 Ağustos ayında Corolla aracımı teslim aldıktan sonra bana kriko koymadıklarını farkettim. Yeni araçlarada kriko koyulmuyor mu? Ona göre 1000 km bakımda talep edeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2020, 17:16:33 »
2020 Ağustos ayında Corolla aracımı teslim aldıktan sonra bana kriko koymadıklarını farkettim. Yeni araçlarada kriko koyulmuyor mu? Ona göre 1000 km bakımda talep edeceğim.

aracınızda lastik onarım kiti var  kriko yok
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.