0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba öncelikle forumda yeniyim, umarım sorduğum soruların cevabı gözümden kaçmamıştır. Üç gün önce 2019 Corolla Passion x-pack sahibi oldum ondan önce de Auris'im vardı. Bu forumda bir çok kişi gibi ben de Toyota'cıyım. Malum araba ve gerçekten farklı bir kaç sorun olacaktı;1. Bu pakette "Kör Nokta Uyarı Sistemi" var mıdır? Ben İstanbul-Edirne arası yarı otonom sürüşte geldim ancak anlayamadım.2.Ambiyans aydınlatma var diyorlar ancak gece anlayamadım. Sadece bardaklıklarda ışık dikkatimi çekti.3. 2019 Corolla'yı tüp ile kullanan arkadaşların önerileri var mıdır?Bu konuda milyon tane başlık vardır ama özet olarak hangi markadan çok kime yaptırdığınız konusu, forumdan ya da çevrenizden bu işi iyi bilen ve yol ayarı yapan bir yer bulabilirsiniz4. Cihazda navigasyon tuşu var ancak bu araçta kullanılamıyor diyor. Bu araçta navigasyon yok demek sanırım. Daha üst bir paketi daha mı vardı diye düşündüm.bildiğim kadarıyla aracınızda apple car play ve android auto desteği var , dolayısıyla o multimedya nın vereceği navigasyondan çok daha iyidir.5.Kaput koruma filmi için ne tavsiye edersiniz? Şehir Edirne. Edirne özelinde bilmiyorum ama koruma filmini pvc yaptırmayın kesinlikle , bir iki sene sonra sapsarı oluyor ,bunun yerine poliüretan film yaptırmanızı tavsiye ederim , eğer bütçeniz yeterse ön üç parçaya yaptırmanız iyi olacaktır.Teşekkürler...
Ne yazık ki araçta car play bulunmuyor.Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2020, 14:46:02Kör nokta uyarı sistemi ile ilgili bir görsel ya da video bulamadım. Gönderen olursa çok sevinirim.
Merhaba öncelikle forumda yeniyim, umarım sorduğum soruların cevabı gözümden kaçmamıştır. Üç gün önce 2019 Corolla Passion x-pack sahibi oldum ondan önce de Auris'im vardı. Bu forumda bir çok kişi gibi ben de Toyota'cıyım. Malum araba ve gerçekten farklı bir kaç sorun olacaktı;1. Bu pakette "Kör Nokta Uyarı Sistemi" var mıdır? Ben İstanbul-Edirne arası yarı otonom sürüşte geldim ancak anlayamadım.2.Ambiyans aydınlatma var diyorlar ancak gece anlayamadım. Sadece bardaklıklarda ışık dikkatimi çekti.3. 2019 Corolla'yı tüp ile kullanan arkadaşların önerileri var mıdır?4. Cihazda navigasyon tuşu var ancak bu araçta kullanılamıyor diyor. Bu araçta navigasyon yok demek sanırım. Daha üst bir paketi daha mı vardı diye düşündüm.5.Kaput koruma filmi için ne tavsiye edersiniz? Şehir Edirne. Teşekkürler...
2019 Aralık öncesi Corolla dreamlarda Android Auto çalışmıyor, güncelleme bekleniyor deniyor, flame x-packlarda Android Auto çalışıyor mu?
Selamlar.4 nolu soruna cevap vereyim. Diğer soruları arkadaşlar cevaplamış zaten.Bende 2020 Flame x-pack var. 1.000 bakımına gidene kadar navigasyon tuşu ne işe yarar bilemiyordum Serviste ki bir elektrikçi, toyotanın her telefon modeli için lisans satın almasından kaçtığı için yurt dışı sitelerinden indirdiği uygulamayı android telefonuma kurdu. USB bağlantısı ile program otomatik açılarak telefonunu tanıyor ve navigasyon tuşuna bastığında google harita uygulaması açılarak kullanabiliyorsun Ayrıca bluetooth ile bağlandığında, gelen aramalarda sadece numara gözüküyor, isimler gözükmüyordu. Fakat bu uygulama ile o sorunda çözülmüş oluyor. Birde gelen mesajları sesli okutabiliyorsun.Bu arada car play özelliği flame ve passionda var (Diğer modelleri bilmiyorum). Şayet telefonunda car play özelliği var ise (mesela iphone X 'te var) bu tür program kurmadan USB bağlantısı ile direk tanıyor ve kullanıma başlıyorsun Car play özelliği olan telefonlarda artı olarak whatsapp ta kullanabiliyorsun.Android tabanlı telefonlar için Program görselleri aşağıdaki gibidir;Simgesi bu şekilde,Program görselleri,
Toyota sitesinde ben mi yanlış anlıyorum acaba. 1. X-Pack donanımı Flame ve Passion modellerinde opsiyonel olarak sunuluyor. 2. Bu iki modelde de X-pack donanımı araca farklı özellikler ekliyor. Aşağıya Flame ve Passion modellerinin donanımlarını gösterir fotoları koydum. - Passion modelinde eğer ki X-pack paketi opsiyonel olarak alınırsa araca kör nokta uyarı sistemi ve Geri Manevra Trafik Uyarı sistemi ekleniyor. - Ancak Flame X-pack'ta bu donanımlar yok. Passion'da olup flame'de olmayan başka özellikleri ekliyor. 3. Şuan sitede Flame modelinde X-pack özelliği seçilebilirken, Passion modelinde opsiyon gösterilse bile seçime izin vermiyor.Yani araç Passion veya Flame X-pack ise Kör Nokta Uyarı sistemi yok. Ancak Passion X-Pack ise o zaman Kör nokta olmak zorunda diye düşünüyorum. Yoksa yanlış mı düşünüyorum.