Gönderen Konu: Polis Haftası  (Okunma sayısı 1449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Polis Haftası
« : Nisan 10, 2009, 08:50:46 »
  Selam.
 Emniyet teşkilatındaki tüm arkadaşların Polis Haftasını kutlarım.

Toyota Club Türkiye

Polis Haftası
« : Nisan 10, 2009, 08:50:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Polis Haftası
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2009, 09:00:59 »
Ben de aynı dilekleri paylaşıyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2009, 09:26:26 »
Ben kutlamıyorum, ayrıca polislerin "büyük çoğunluğunu" sevmiyorum. Bu benim fikrim, isteyen ayıplar isteyen kızar. Geçen hafta sonu Beşiktaş taraftarına terörist muamelesiyle acımasızca joplarla, tekmelerle, tokatlarla dalan bu adamlara hiçbir zaman ısınamadım. Bu yaptıklarınızın yarısını teröristlere bölücülere yapın da görelim. Onlara gelince insan hakları bilmemne, Beşiktaş taraftarına gelince Allah ne verdiyse...
Dün radyo dinlerken taksicinin biri bağlandı. Polis haftası muhabbeti vardı yine. Bizimle uğraşmayı bıraksınlar dedi. Yaşlı bi müşterim araçtan iniyordu, yaşlı olduğu için haliyle geç indi ve polis gelip hiç konuşmama bile izin vermeden cezayı kesti dedi...
Yollarda kral edasıyla sürücüleri fırçalayan mı dersin, el kol hareketleriyle aşağılayanlar mı dersin neler neler var...

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2009, 09:32:02 »
10 nisan polis gününü kutlarım. Allah polislerimize görevlerinde kolaylıklar versin.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2009, 09:43:35 »
  Evet, malesef hoş olmayan durumlarda sergileyenler çıkabiliyor Erhan, bunların düzelmesini bende arzuluyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2009, 10:22:43 »
Evet Hakan Abi. Gerçekten ciddi bir eğitim gerekiyor. Düzenlenmesi gereken hususlar var.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2009, 11:21:52 »
o polisler yani taraftara kötü davranan polisler çevik kuvvet polisleri yani toplum psikolojisiyle hareket eden toplumun kalabalık içerisinde davrandığı gibi davranıyorlar. (POLİSLERİ sevmeyen Erhan BARMAN beyi de toplum psikolojisiyle hareket ederken görmek lazım ) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2009, 12:02:48 »
Lisedeyken hatırlıyorum da 18 yaşından küçük kahvede galatasaray maçını izliyoruz diye nüfüs cüzdanımızda yoktu yanımızda sabaha kadar karakolda alıkoymuşlardı ailelerimize de haber verememiştik ilk ve tek karakolluk olmuştum çok merak ediyorum adam öldüren, hırsızlık yapanlar nasıl bi muamele ile karşılaşıyorlar? Yine de polis haftası kutlu olsun
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2009, 12:06:52 »
Erhan kardeşime genelde katılıyorum... en yakın akrabalarım polis olmasına ragmen... gereksiz bir kuvvet olarak görüyorum şahsi görüşümdür... binlerce göbekli boşa para alan polis var!!! bi merasime katılındıgında bi askerlerin rütbelilerine bide polis Rütbelilerine bakınız...

Erhan beşiktas olayına gelince çarşi grubuna eyvallah saygım varda... orada yaptıkları hareket bunu gerektiriyordu... adamlar engel olmaya calıstıkca hala meşale yakmaya çalişiyorlar. orada trafikte belkide 10000 insan beklemek gecikmek zorunda kaldı dolaylı yoldan... malum istanbul keşmekeşi... kimsenin böyle bir hakkı yok gidin tesisinizde yapın sevgi gösterinizi diye düşünmekteyim...

bu arada madem böle bi haftaları var kutlu olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2009, 12:09:04 »
Olumsuz her şeye rağmen yinede Polis Haftası kutlu olsun.Unutmayalım ki Emniyet teşkilatında hala iyi insanlar var.Ve bunların sayesinde çirkinliklerle yüz yüze kalmıyoruz...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2009, 12:13:24 »
o polisler yani taraftara kötü davranan polisler çevik kuvvet polisleri yani toplum psikolojisiyle hareket eden toplumun kalabalık içerisinde davrandığı gibi davranıyorlar. (POLİSLERİ sevmeyen Erhan BARMAN beyi de toplum psikolojisiyle hareket ederken görmek lazım ) 

Mustafa Bey, Erhan arkadaşımızın yorumu belki biraz duygusal olabilir ama itiraz etmeden önce şapkamızı önümüze koyup biraz düşünmemiz gerekmez mi "Acaba neden böyle bir mesaj yazma gereği duydu" diye. Polisin, özellikle çevik kuvvet polisinin çalışma şartlarının ağır olduğunu biliyorum ama bu polislerin toplumsal olaylarda, göstericiler ile aynı ruh hali içerisinde hareket etmesini mazur gösteremez. Erhan arkadaşımızın da belirttiği gibi müdahalalerde çifte standart olduğu gibi bir izlemin oluşmuşsa bu insanlarda tepki oluşturmaz mı? Çifte standart değil midir vatandaşın devletine duyduğu güveni ve yasalara karşı saygısını törpüleyen en büyük hatalı uygulama. Polis gibi en önemli kamu görevlerinden birini yapan bir kurumun mensuplarını mutlak anlamda çok iyi sorumluluk bilincine sahip bir şekilde yetiştirmesi gerekir. İsviçreli bir arkadaşımın çok güzel bir lafı var. İngilizcesi, "Dog can bite man, but man does not bite the dog", Türkçe karşılığı "Köpek adamı ısırabilir fakat adam köpeği ısırmaz". Benzetmem yanlış anlaşılmasın, toplumsal olaylarda polisle muhatap olan kimselere köpek demek gibi bir cüretim yok fakat o psikolojiyle hareket eden insanlara karşı mutlaka dikkatli müdahale edilmelidir.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 10, 2009, 12:18:33 »
Tüm iyi niyetli ve vatandaşları arasında ayrım yapmaksızın görevini yapan polis arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2009, 14:09:22 »
Arkadaşlar konuyu saptırmak istemedim bu arada. Öyle oldu gibi biraz bu yüzden de özür dilerim. Yöneticilerimiz dilerse o mesajları silsinler. Konu amacının dışına çıkmasın. Gerekirse farklı bir konuda tartışırız.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #13 : Nisan 10, 2009, 15:10:19 »
  Bence ortada sorun yaratacak birşey yok, çünkü bir saygısızlık vs. yok. Sonuçta polisler de bizim için var ve yine bu toplum içinden insanlar. Bazı hoş olmayan durumlar oluyorsada bunu çözmek yine hep beraberce olunarak sağlanacak birşey.
 Polis elbetkide gerekli durumlarda güç kullanacak ancak asla onur kırmadan ve etkili şekilde olmalı bu bence. Yetkiler, bunun getirdiği sorumlulukların bilincinde olanlara verilmeli bunun içinde eğitim şart. Tabi çalışma şartlarınında kesinlikle gözden geçirilmesi lazım bence.
 Maçlarada spor müsabakaları gözü ile bakabilmek lazım. Oraya insanlar eğlenmeye (tutuğu takım yensede, yenilsede) gitmeli, hatta takım tutmasa dahi, sırf sporu sevdiği için orada istediğinde ve güvenli bir şekilde bulunabilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2009, 00:18:47 »
İçten gelen bir şekilde olmasada polis haftası kutlu olsunn...
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
« Yanıtla #15 : Nisan 11, 2009, 00:52:47 »
Tüm iyi niyetli ve vatandaşları arasında ayrım yapmaksızın görevini yapan polis arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum...

bende aynı dilekleri paylaşıyorum...

beş parmağın beşi bir değil bunuda unutmamak lazım...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 11, 2009, 00:57:22 »
Olmazsa olmaz bir orgut. Ama surekli iyilestirilmesi gerekiyor. Turkiye'deki polis orgutu ABD'deki polis orgutlerinden daha iyi durumda.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #17 : Nisan 11, 2009, 14:30:03 »
onlarlada olmuyo onlarsızda olmuyo... :)