0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi çok geçmiş olsun. Zor bir süreç geçirdin gerçekten. Çok şükür sağlığında bir sıkıntı yok ya, önemli olan o. Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Keşke hazır krediler düşmüşken sıfırlasa mıydın diye de geçirmedim değil içimden.
Hem hayırlısı, hemde hayırlı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam Accort'tan zaten gönülsüz ayrılmıştınız. Şimdi tekrar gönlünüze göre bir araç bulmanıza sevindim. Bu süreç bize gösterdi ki sağlık herşeyden önce geliyor. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş. Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. Memurların sabit maaşı ve sabit bir hayatı olunca maddi açıdan serbest çalışanlar kadar etkilenmediler. Inşallah yeni süreçte salgın çoğalmaz da hayat normaline dönmüş olur.
Accord uzmanı selman bey Mevlam işlerimizi rast getirsin sağlıklı günler hepimize. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız, radarsız sürüşler.
Selman hocam ben size ne demiştim Accord'un verdiği hazzı başka araçta bulamassın demedimmi,Neyse şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc kazadan arızadan korusun ağız tadıyla binmeyi nasip etsin İNŞAALLAH,Tekrardan japon aracı almanıza sevindim.
Accord'unuz hayırlı olsun,çok değişik evrelerden geçiyoruz,insanlar çok sıkıntılar çektiler ve bundan sonra daha da derinleşerek çekebilirler,cirosu yüksek işletmeler bile 2-3 ay dayanamadılar ,sabit gelirli olmak böyle günler için,bu karışıklıkta ev satışını da kazasız belasız gerçekleştirmeniz güzel olmuş,iyi günlerde sağlıkla yeni aracınızı uzun süre kullanmanızı temenni ederim.
Selamlar,hayırlı olsun sağlıklı günler dilerim