Gönderen Konu: Devam Eden Pandemi sürecinde Selam olsun Toyota Ailesi  (Okunma sayısı 1975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Devam Eden Pandemi sürecinde Selam olsun Toyota Ailesi
« : Haziran 02, 2020, 15:39:38 »
Merhaba arkadaşlar, devam eden uzun bir pandemi sürecinden sizlere selam vermeden geçmek istemedim. Eş dost arkadaşlar umarım herkes bu süreci sağlıkla atlatabilmişlerdir ve atlatmaktadırlar. Her ne kadar artık Toyota kullanıcısı olmasam da beni tanıyanlar bilir aileden kopamadığımı ve bir japon hastası olduğumu. :)

Arkadaşlar bu süreç istemsizce hepimizi olumsuz etkiledi. Ancak hayat bir şekilde devam ediyor. Devam eden bu süreçte Konyadaki evimizi satmaya karar kılmıştık ve geçtiğimiz haftalarda satıldı. Her fırsatta dile getirdiğim accordumun tadını buldurmayan dizel Astra aracımın borcunu kapatıp satışa koydum ve bu süreçte yeniden bir accord alarak Japon sevdamızı kanıtlamış olduk sanırım. :) Almanlar kendilerine alıştıramıyor, daha önce de corollamı satıp focus almıştım 5 ay dayanmıştım, astra yine focusa göre iyiydi borcunu ödeyemesem devam edecektim binmeye ama Allah nasip etti borcunu kapadım 7 ay sonra tekrar Accordla yollardayız inşallah.

Rabbim herkesin gönlünde olanın daha iyisini hayırla nasip etsin inşallah Allah'a emanet olunuz, kazasız sağlıklı günler dilerim.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

Devam Eden Pandemi sürecinde Selam olsun Toyota Ailesi
« : Haziran 02, 2020, 15:39:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
Ynt: Devam Eden Pandemi sürecinde Selam olsun Toyota Ailesi
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2020, 15:42:56 »
Abi çok geçmiş olsun. Zor bir süreç geçirdin gerçekten. Çok şükür sağlığında bir sıkıntı yok ya, önemli olan o.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Keşke hazır krediler düşmüşken sıfırlasa mıydın diye de geçirmedim değil içimden. :)
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2020, 15:56:02 »
Abi çok geçmiş olsun. Zor bir süreç geçirdin gerçekten. Çok şükür sağlığında bir sıkıntı yok ya, önemli olan o.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Keşke hazır krediler düşmüşken sıfırlasa mıydın diye de geçirmedim değil içimden. :)
Allah razı olsun kardeşim. Bizden çok zor süreç geçiren memur arkadaşlarımız var Allah onların yardımcısı olsun. Çok şükür beden sağlığımız yerinde akıl sağlığımızdan şüphelerim var :)

Ya Mutlu artık kredilerle uğraşmak istemiyorum, açıkçası isteseydim sıfır araçta alabilirdim ama malum hem piyasada sıfır araç kalmadı hemde 1.6lık corolla yada civice 200bine yakın para vermek içimden gelmedi. 2012 makyajlı beyaz accord aldım. Ama hala kendisi elime ulaşmadı uzaktan aldığım için şuan çekicide araç nasip olursa akşam yada yarın sabah karşılaşacaz kendisiyle. Biraz tanıdıktan sonra illaki burada da paylaşımım olacak :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2020, 21:41:16 »
Hem hayırlısı, hemde hayırlı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam Accort'tan zaten gönülsüz ayrılmıştınız. Şimdi tekrar gönlünüze göre bir araç bulmanıza sevindim.

Bu süreç bize gösterdi ki sağlık herşeyden önce geliyor. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş. Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. Memurların sabit maaşı ve sabit bir hayatı olunca maddi açıdan serbest çalışanlar kadar etkilenmediler. Inşallah yeni süreçte salgın çoğalmaz da hayat normaline dönmüş olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 02, 2020, 21:58:42 »
Accord uzmanı selman bey :)

Mevlam işlerimizi rast getirsin sağlıklı günler hepimize. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız, radarsız sürüşler.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2020, 03:26:58 »
Selman hocam ben size ne demiştim Accord'un verdiği hazzı başka araçta bulamassın demedimmi,
Neyse şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc kazadan arızadan korusun ağız tadıyla binmeyi nasip etsin İNŞAALLAH,
Tekrardan japon aracı almanıza sevindim.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2020, 10:04:56 »
Hem hayırlısı, hemde hayırlı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam Accort'tan zaten gönülsüz ayrılmıştınız. Şimdi tekrar gönlünüze göre bir araç bulmanıza sevindim.

Bu süreç bize gösterdi ki sağlık herşeyden önce geliyor. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş. Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun. Memurların sabit maaşı ve sabit bir hayatı olunca maddi açıdan serbest çalışanlar kadar etkilenmediler. Inşallah yeni süreçte salgın çoğalmaz da hayat normaline dönmüş olur.
Teşekkür ederim evet Accorddu satarken zaten demiştim model yükseltmek için satıyorum diye Rabbim tekrar nasip etti hamdolsun.

Aynen bu süreç sağlık açısından sonra bazı özel sektör çalışanlarını maddi olarak çok zorladı. Özel sektör çalışanları İnşallah daha da zorlanmadan hayırlı bereketli kazançlar ile yüzleri güler.

Accord uzmanı selman bey :)

Mevlam işlerimizi rast getirsin sağlıklı günler hepimize. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız, radarsız sürüşler.

:) Allah razı olsun, sağlıklı günler dilerim.

Selman hocam ben size ne demiştim Accord'un verdiği hazzı başka araçta bulamassın demedimmi,
Neyse şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc kazadan arızadan korusun ağız tadıyla binmeyi nasip etsin İNŞAALLAH,
Tekrardan japon aracı almanıza sevindim.
Ama bende demiştim bu geçiş aracım diye  :) Rabbim kısa vadeli nasip etti. Evin satışı hiç aklımızda yoktu kiracı evden çıkınca öyle oldu :)
Aynen öyle Ümit hocam ya, astra için kötü bir araç diyemem ama ta başından beri dediğim gibi bir ruh yok sürmekten zevk alamıyorsun. Ama Allah var 136 hp 320 torkun verdiği ayrı bir keyif ve heyecanda yok değil ama konfor olarak olsun motor sesi olarak olsun accordu çok arattı :) Allah cümlemizi kazadan beladan korusun inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2020, 17:31:05 »
Accord'unuz hayırlı olsun,çok değişik evrelerden geçiyoruz,insanlar çok sıkıntılar çektiler ve bundan sonra daha da derinleşerek çekebilirler,cirosu yüksek işletmeler bile 2-3 ay dayanamadılar ,sabit gelirli olmak böyle günler için,bu karışıklıkta ev satışını da kazasız belasız gerçekleştirmeniz güzel olmuş,iyi günlerde sağlıkla yeni aracınızı uzun süre kullanmanızı temenni ederim.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '15
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2020, 18:22:56 »
Selamlar,hayırlı olsun sağlıklı günler dilerim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2020, 09:36:24 »
Accord'unuz hayırlı olsun,çok değişik evrelerden geçiyoruz,insanlar çok sıkıntılar çektiler ve bundan sonra daha da derinleşerek çekebilirler,cirosu yüksek işletmeler bile 2-3 ay dayanamadılar ,sabit gelirli olmak böyle günler için,bu karışıklıkta ev satışını da kazasız belasız gerçekleştirmeniz güzel olmuş,iyi günlerde sağlıkla yeni aracınızı uzun süre kullanmanızı temenni ederim.
Teşekkür ederim Tokay Bey. Ev ve araba satışı için sağolsun eş dost akrabalarımız yardımcı oldu. Konyada evi bacanağım vekaletle satışını yaptı, arabayıda Antalyada bir akraba bulduk onada alış vekaleti verdim çekiciye koydu gönderdi. Şu süreçte temassız bir şekilde hallettik şükür.

Selamlar,hayırlı olsun sağlıklı günler dilerim  :)
Selamlar, teşekkür ederim sizede sağlıklı günler :)