0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jant çapı, hız konusunda sıkıntı yok arkadaşlar. Görkem beyin sorusuna yönelik cevaplar gelirse iyi olur.Vision aracıma 16" yazlık taktım ve 15" sac jantları da kışlıklarla kullanıyorum. Sensörleri de yazlıklara aldırdım, kışlık kullandığımız süreç ve yapılan yol daha az oluyor çünkü.İnternette kontağı ilk açınca tpms butonuna ışık yanıp sönesiye kadar basılı tutup sonra geri kontak kapatınca iptal edildiğine dair bilgi var ama kullanım kitapçığında iptal etmeyle alakalı bir duruma rastlamadım.
öncelikle teşekkür ederim belki yeri değil ama 16 jant orjinal oem mi aldınız yoksa piyasadan mı temin ettiniz ve janttan memnun musunuz? memnunsanız markası nedir acaba? malum arabanın yürür aksamı güvenlik açısından en önemli yerler.
https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=87695.msg1115846#msg1115846Orijinal mazda jantı.
teşekkür ederim ilginize hayırlı geceler olsun hocam
Estağfurullah hayırlı geceler. Eğer tpms yi geçici kapatma yöntemi bulursanız lütfen paylaşın. Belki sigortası vardır?
Kanuni zorunluluk oldugundan öyle birşey yok,TPMS sensorleri göstergenin eprom una kodlanıyor.Yinede hayaller güzel,Ama su olur,Göstergeden ampulunu sökeriz.
hayaller hayatlar işte abi Hiç mi deaktif yapılamıyor?Bakkala markete sorarlar ya kalmadı deyince, hiç mi kalmadı derler...
Sakaryada eskilerden birisi varmis cok zengin,Evinde tenekelerle altını varmis,Birgun kızı;Babacigim insanlar çok fakiriz diyorlar, bi tenekeciktemi altınları yok demiş.