Şu sıralar yasaklardan dolayı servise götürme imkanım yok maalesef, basit bir durumdur diye araştırıyorum aslında bu durumu, sigortadan temssızlıktan v.s. dir diye. Çünkü aracım daha 40.000 de değil ellenmemiş bir araç sağlam bıraktım yaklaşık 1,5 ay hiç binmedim, arifeden bir gün önce bindim. hiç bir arıza ikazı yada görünür bir arıza yoktu, gideceğim yere varmaya yakın devir saatinin çalışmadığını gördüm, yüzeysel kontrollleri yaptım ama olmadı. Kutup başını söküp bıraktım. Sabah taktım çalıştırdım yine devir saati çalışmadı. Bu arada fark ettiğim kadarıyla yol bilgisayarında da anlık yakıt tüketimini göstermiyor sıfır olarak görünüyor.
Mesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2020, 15:55:30
Servisi arayıp elektrik ustasına durumu anlattım kısıtlamalar kalkıncaya kadar aracı götüremeyeceğimden kullanmamda bir sıkıntı olur mu diye. Sağolsunlar çok ilgilendiler olmayacağını ama sadece şarjını ve aküyü ölçtürmek için yine de bir elektrik ustasına gösterebileceğimi söyledi. Araç 1,5 ay kadar yattığı için aküden de yapabilir belkide aracın şarj etmiyordur ve akün zayıflarsa da yapar dedi. Bakalım bir kaç güne aracın şarjını ve aküsünü ölçtüreceğim ama araç marj basarken de akü zayıf olsun ben bilemedim, mutlaka bir bildiği vardır ustanında.