0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Sanirim arac CVT sanzimanli,Bu kod'un lpg ayari ile pek alakali oldugunu zannetmiyorum.Anlamak icin, benzine alin, lambayi sondurtun, 1000 km civari boyle kullanin,Bakalim tekrar gelecek mi?
Tabii ki haberdar edeceğim. Aracın şanzıman yağı 80 binde iken değişti. Ve araç şu anda 87 binde. Gelen arıza kodu da yağ ile ilgili sanırım. Daha yeni değişmiş olan şanzıman yağından bir sorun gelmesi normal midir acaba.
Uygun standartta yağ ile mi değişti?
Yağ, araç bende iken değişmedi. Aldığım kişi değiştirmiş 80 binde. Lakin aracı aldığım kişi tanıdığım bir kişi uygun şekilde değiştirdiğine inanıyorum. Arabası konusunda çok hassastır
hocam merhabalar. dediğinizi yaptım. tekrar yandı arıza lambası; arabada birkaç gündür fark ettiğim bir sorun daha var. belki de anlatmış olduğum sorunla ilişkilidir diye düşünüyorum. şöyle ki aracı stop edip, bir iki dakika sonra tekrar çalıştırınca, araba birden stop ediyor. tekrar çalıştırınca yine aynı durum. lamba yanmadan önce bir, iki kez araç stop etmesin diye araç p konumundayken gaza bastım. o zaman araç stop etmiyor. en son yaptığımda birkaç metre gidince arıza lambasını gördüm. acaba en başta anlatmış olduğum sorun ile bu da ilişkili midir diye düşünmeye başladım açıkçası. durum bu hocam başınızı ağrıtıyorum, kusura bakmayın lütfen.