0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam abi numaran zaten kayıtlıydı bende.Arkadaşlar günlük PM hakkım dolduğundan pm'lere cevapları buradan yazacağım.
hehe, garip işte, yöneticiye de limit koyuyor Cumartesi günü ben de sanayide olacağım bu arada, takoz bi balansçı yüzünden poryaları tornalatmam gerekiyor
urban cruiser? ciddi misin?
Bunu da ilk senden duyuyorum Ferdi, forumun bir özelliğini daha keşfetmiş olduk böylece Forum limitlerini test ettiğin için benden sana bir
tam senin müsait oldugun saatte iki hoca gözetiminde tek başima sınawda olacagım abi
Ferdi söylediğin saatlerde çok yoğun olarak çalışıyor olacağım bu arada alper o torna yaptırdığın yer tahmin ettiğim yerse çünkü ben yaptırmıştım 15 dk da yapıyorlar 30 tl vermiştim 2 tekere üstelik aleti var aracın üstünde yapılıyor zaten tornacı ölçüyor belli sınırları içindeyse yapıyor geçmiş olsun bu arada
bende 16-18nisanda istanbulda'yım....Urban Cruiser ve Yeni Verso eğitiminde
Toplantı yeri çiftlik yada mavi göl(bayındır barajı) olabilir çok uzaklara kaçmaya gerek yok bence
çiftlik bana uygundur abilerim cumartesi hiç bi planım yok Allah izin verirse beraberiz Ferdi abeyy
Bu arada ÖZCAN ABEY... nerdesin yahu
Burdayım.Şimdi geldim.Dün akşam gelen acil bir telefon ile 23:45 te İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına gittim.Sabah tam 09:30'da eve adım attım.Yeni uyandım yemeği yedikten hemen sonra foruma geldim.Tarih çok erken olduğu için,gelip gelemeyeceğim konusunda bir şey diyemeyeceğim.İnşallah fırsat olurda gelirim. Ferdi bu arada hangi sanayiiye geleceksin acaba..Bilgim olsunda belki yanına uğrarım..