0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hesaba göre daha 24 ay kredi ödemeniz var,kredi mantığına göre borçluya bir şey olursa ödemeyi sigorta yasal mirasçılar adına ödemek durumundadır.Ancak burada ödeme olmadığı için iptal olmuş durumda.Sözleşmede böyle durumlar için ne yazılı bir bakın,ödenmezse iptal olur tabii ki ...sözleşmeyi iyice okuduktan sonra şube yetkilisi ile görüşün,tercihen mail ile yazılı olsun,duruma göre yeniden taksitleri ödemeye başlarsınız,ek sözleşme gerekebilir,veya iptal olmuş artık,sigorta yapmaya zorunlu değilseniz bundan sonrası için kararı banka değil siz verirsiniz,kredi rakamı büyükse sigorta ödemekte fayda var derim.
Sigorta sözleşmesine göre iptal olmuş görünüyor ancak sigorta şirketi size sözleşmede yazdığı halde 'primlerinizi ödeyin' ihtarını ulaştırmamış.Şimdi siz sigortam devam etsin diyorsanız geçmiş sigorta taksitlerini aylık faizlerini de ödenmediği günden itibaren öderseniz kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.İstemiyorum artık diyorsanız,zorunlu değilseniz böyle bırakabilirsiniz anladığım bu ancak yine de şube ile görüş alışverişinde bulunun,çünkü bankacıların imzalattığı küçük yazılı sözleşmelerde bazı maddeler olup ilerde ödenmeyen kısımların faizi ile birlikte talep edilmesi gündeme gelebilir.Yoksa yukarıdaki yazıya göre' ben seni ödediğin aylara kadar korudum,ödenmediği gün poliçen iptal oldu' eğer bir aksilik olmuş,eski taksitleri faiziyle birlikte ödersen kaldığımız yerden devam edebiliriz diyor.Burada kredi şartında farklı maddeler var mı? ona bakmak lazım,örneğin kredi geri ödemesini acil hale getirebiliyor mu?