Gönderen Konu: Arka camlara perde taktırmak istiyorum.  (Okunma sayısı 1439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Arka camlara perde taktırmak istiyorum.
« : Nisan 09, 2009, 10:15:00 »
2007 model Corollama arka cam ve arka yanlara perde yaptırmak istiyorum. Ama arka yan camlara taktıracağım perde uyduruk olmamalı, store döşemenin içinde yani orjinal görünmeli. Bunu İstanbulda yapan yer biliyor musunuz.

Birde http://www.otoperde.com/tr/ sitesinde perde gördüm. Camların açılmasına engel olmuyor diyor ama anlamadım. Camla beraber mi iniyor yoksa, cam aşağı içinde o kalıyormu?
Corolla 2007 MMT D4-D Plusline

Toyota Club Türkiye

Arka camlara perde taktırmak istiyorum.
« : Nisan 09, 2009, 10:15:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Arka camlara perde taktırmak istiyorum.
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2009, 10:45:21 »
gördüğüm kadarıyla camın önüne klipsleniyor bu perde, siz içerden görebiliyorsunuz dışarıyı ama dışardan içersi görünmüyor, camı açabiliyorsunuz, camı açınca perde yine klipsli kalıyor, perdede muhakkak gözenekler var, siz dışarıyı görebildiğinize göre, o gözeneklerden hava geliyor, mantığı bu ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTANIN HİÇ YOLDA KALDIÐINI GÖRDÜN MÜ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '15
Ynt: Arka camlara perde taktırmak istiyorum.
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2009, 21:44:57 »
Aslında benim bir projem var. yeni meganlarda olduğu gibi kapı döşemesinin içine gömülü kendinden yaylı (store) perde yapmak. aslında piyasada 15-20 liraya çift halinde satılıyor ama onlar kısa camın tamamını kaplamıyor. bakalım alıp yay sistemi nasılmış inceleyelip uzatılabilecekmiyim bakacağım. Eğer uzatılabiliyorsa sonraki işlem kapı döşemesini üstten ince kesip perdenin ucunu çıkarmak