0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar arkadaşlar mazda 3 impressive 2010model aracımla Aralık ayında vedalaştıktan sonra şubatta flame x pack multidrive s benzinli için kapora verdim Nisan başı gibi teslim olacakken üretim durması sebebiyle toyota Türkiye müşteri memnuniyeti adına fiyat sabitleme yaptı ödeme alınan müşterilerine. şimdi dört gözle bekliyorum aracı.. Senede 6000 km den fazla yapmam bu yüzden benzinli seçtim. Sizce senede kaç km yapan hibrit tercih etmeli.
Hayırlı uğurlu olsun. Eski mazdacılar toyataya geçiyor. Mazdaclubtr ya da mazdagaraj üyeliği var mıydı?Hibrit ancak 2. el alınabilir benim düşüncem ve teknolojik özellik isteyenler için tercih sebebi olabilir. Sıfırı çok pahalı, ve mtv siyle birlikte şehiriçi trafikte yoğun kullanım olmalı ki karşılasın.
Volkan bey hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Umarım tez zamanda aracınıza kavuşursunuz.
Vardı üyeliğim ama ben genelde face grubunda aktiftim keşke burada öyle bir birleşim olabilse. İmpressive yeri çok farklı bende Mesaj Birleştirildi: Nisan 26, 2020, 23:51:55Teşekkürler inşallah
Gorunen en yakin işbaşi tarihi 11 Mayıs,Sonrasindada 40 gün geri kaldigimiz üretim takvimi için teslimatlar nasıl olur hicbir fikrim yok.
benzinli tercih etmeniz isabet olmuş, heleki yılda 6000 km yapıyormuşsunuz aradaki farkı kapatmak için benzinli araçla hibrit arasında 20 kuruş fark olsa 45000 tl lik farkı kapatmak için 225000 km, 30 kuruş fark olsa 150000 km de amorti eder, en iyi ihtimal 150000/6000 25 yılda anca kapanır aradaki fiyat farkı MTV yi saymıyorum bile, LPG bile taktırmanıza gerek yok yılda 6000 km için kazasız sürüşler dilerim
Valla Facebook gruplarında hem seviye yerlerde, hem de boş beleş muhabbet çok oluyor. Paylaşılan bilgiler de hep kaybolup gidiyor. Forumların yerini asla tutamaz o nedenle. Mazda 3'ün yeri ayrıdır, motoru şanzımanı iyi olsaydı bırakmazdım asla. 2015'den beri mazdacıyım ben de. Ama corollaya da binince rahatlık ve konfordan dünya varmış diyeceksiniz. Lastikler bridgestone ise yol sesinden gözünüz korkmasın, şimdiden uyarayım. İmkan varsa Michelin Primacy 4 ile değiştirilmesini sağlayın.
Aracınız hayırlı olsun,iyi ve mantıklı bir seçim olmuş yaptığınız km ye göre,fiyat sabitlenmesi güzel ,olması gereken o dur,çünkü ödeme yapmışsınız,üretim yakında başlayacak yıl sonuna kadar planlanan üretim rakamı herhalde fazla mesailerle tamamlanacak bu gün okudum bir yerlerde yazıyordu,güzel bir araba aldınız keyfini sürün sağlıklı günlerde..
Hybrit sıfır alımlarda çok pahalı. Yakıt anlamında iyi olduğu gibi en büyük fark bence şerit takip, çarpışma önleme ve hıza duyarlı hız sabitleme olması. Bu özellikler çoğu premium araçta yok ya da çok üst paketlerinde var.