Gönderen Konu: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )  (Okunma sayısı 22625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
Ynt: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )
« Yanıtla #240 : Nisan 02, 2010, 10:54:14 »
adanalı jant dediğiniz  modeli  hiç sevmiyorum :D  ama  bu jantlar  hoşuma gitti  bulmam lazım :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Nisan 02, 2010, 10:54:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #241 : Nisan 02, 2010, 11:07:40 »
adanalı jant dediğiniz  modeli  hiç sevmiyorum :D  ama  bu jantlar  hoşuma gitti  bulmam lazım :D
ben de sevmiyorum :) :) bu jantlar çok kolay ya, çıkmacılardan bile bulunuyor :) astra H kasa Njoy paket jantı :) 4 bijon olanı :) küçük bir bilezik yaptırıyorsun tornacıdan tamamdır ;) çıkmacılardan takımı 500 gibi bir rakamdan alırsın, tanesine 150 istiyorlar çünkü, amaçok sıkı bir pazarlıklabol çizikli bir takımı 400e alırsın :) benim gibi renk değiştirme planın varsa bol çizikli olanlar mantıklı ;) ben ikinci el almam abi, ille de sıfır dersen opel servisleri satıyor, takımı 1400 lira
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
« Yanıtla #242 : Nisan 02, 2010, 11:10:33 »
o pazarlığı babam yaparsa  bol çizikliyi 350 ye alır  birde  üstüne boyayı bedavaya attırır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #243 : Nisan 02, 2010, 11:16:06 »
o pazarlığı babam yaparsa  bol çizikliyi 350 ye alır  birde  üstüne boyayı bedavaya attırır :D
çok zor :D adamlar kırık jantları 100 liraya satmaya çalışıyorlar, ben kaza yaptığımda tesadüfen 100 liraya bulmuştum az çizikli :) sapasağlam olanlar direk 600den başlıyor pazarlıkla 550 diyorlar, 500 olursa da şansına oluyor :D ama imkansız değil tabi :D 
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
« Yanıtla #244 : Nisan 02, 2010, 11:17:49 »
bakalım  biyerden  bulmaya çalışıcam artık birikimi yapıyımda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #245 : Nisan 03, 2010, 15:21:08 »
Türkay cidden o jantı çizmeyi nasıl başardı arkadaş :wacko:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #246 : Nisan 03, 2010, 18:27:23 »
Türkay cidden o jantı çizmeyi nasıl başardı arkadaş :wacko:
özel bir yeteneği var, focusu olan arkadaşla gittik, lastiği janttan çıkarmadı, sadece ön arka yaptı, ona rağmen bijonları örten kapağı yamulttu ve çizdi :) süper yetenekli bir eleman :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #247 : Nisan 03, 2010, 21:29:55 »
bakalım  biyerden  bulmaya çalışıcam artık birikimi yapıyımda :D
  adanalı jant diyorlarmış gidip adanadan bul :P :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #248 : Nisan 03, 2010, 23:50:00 »
İlginç valla. Peki sen sormadın mı naptın kardeşim böyle diye? Ne cevap verdi sana :wacko:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #249 : Nisan 04, 2010, 10:02:36 »
İlginç valla. Peki sen sormadın mı naptın kardeşim böyle diye? Ne cevap verdi sana :wacko:
kendi jantlarım takılırken sormadım, elim ayağım tutuldu, bir an önce gitmek istedim :) çok kötü bir anıydı :( arkadaşın jant çizilirken de sustum gülerek izledim, çok espri yapmıştı çocuk, bak espri yapma başına gelir demiştim çünkü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #250 : Nisan 04, 2010, 13:31:53 »
Abi anlamadım nasıl olur böyle bişey. Yıkman lazımdı orayı :)
Çırağa mı taktırıyolar jant lastiği anlamadım ki :S Böyle bir sorumsuzluk olur mu :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #251 : Nisan 04, 2010, 19:23:17 »
Abi anlamadım nasıl olur böyle bişey. Yıkman lazımdı orayı :)
Çırağa mı taktırıyolar jant lastiği anlamadım ki :S Böyle bir sorumsuzluk olur mu :)

aslında yıkardım da ciddi ciddi nutkum tutuldu öyle izledim kaldım :D nasıl bir his anlatamam arabamı alıp koşarak kaçmak istedim yaa :( öyle de yaptım zaten alıp kaçtım hemen, zaten kendim boyadığım için de çok sorun olmadı, lastiği maskeledim, vurdum boyayı üstüne :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #252 : Nisan 05, 2010, 13:11:16 »
aslında yıkardım da ciddi ciddi nutkum tutuldu öyle izledim kaldım :D nasıl bir his anlatamam arabamı alıp koşarak kaçmak istedim yaa :( öyle de yaptım zaten alıp kaçtım hemen, zaten kendim boyadığım için de çok sorun olmadı, lastiği maskeledim, vurdum boyayı üstüne :D

O duyguyu iyi biliyorum :D Geçen işte benim 17'leri söküp 14'lerle takas yapacağım zaman o an bişeyler oldu başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Jant modeli de hoşuma gitmemişti zaten. Bi an bi mazeret bulup kaçıyım burdan dedim. Lastiğin tekini bulamadılar bende olmadı bu iş diyip arkama bile bakmadan kaçmıştım :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
« Yanıtla #253 : Nisan 05, 2010, 13:14:04 »
  adanalı jant diyorlarmış gidip adanadan bul :P :D

buralardada var  ne  gerek var  oraya  gitmeye :P :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #254 : Nisan 05, 2010, 13:35:24 »
bende jantlarımı boyatmaya karar verdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #255 : Nisan 05, 2010, 15:41:09 »
buralardada var  ne  gerek var  oraya  gitmeye :P :D :D
ya zaten işin esprisiydi ararsan bulursun mutlaka bulursan resimleri de isteriz ama :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #257 : Nisan 05, 2010, 15:46:57 »
harbi tam adana jantı :D :D benim jantları da adanadan almıştım zaten 5 ay önce adanada mükemmel bi sanayi var ya haklarını yememek lazım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #258 : Nisan 05, 2010, 16:01:25 »
Adana sanayisinde süper bi egzos ustası varmış. Bi sistem kuruyomuş tıkır tıkır çalışıyomuş. Sesli egzosu istediğin zaman devreye sokup istediğin zaman devreden çıkarabiliyomuşsun :) Her yerde yapıyolar ama Adana'daki usta bi başkaymış :))
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #259 : Nisan 05, 2010, 21:11:25 »
evet adanalı eksozcu şuayip... adama italyadan fransadan arabalar geliyor mersin limanına gemiyle yanaşıyor sonrada şuayip ustaya adanaya götürülüyor egsoz yapıldıktan sonra yine aynı şekilde geri gidiyor arabalar... egsoz taktırmak için randevu alıyorsun zaten hadi gidip egsoz taktırayım diyemiyoruz :D :D