0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yönetiminin verdigi karar yerinde verilmis bir karar.Bunu ilginc vs seklinde yoruma acik olmadigini hatirlatirim.
Olsuuunnn biz genede seviyoruz Türkayı
oooo leylek Türkay gelmişş
abi yay alcak param var şu an ama yazın izmirde ailecek bincem arabaya takamam seneye eylülde takıyorum bu da sözüm olsun seneye eylülde 5cm incek
kardeşim bence para varken al dursun bi kenarda... tamam sözüne bişi demiyorummm kabulll almıcaksanda eylülde birlikte alıyoruz o zaman
oooo gençler hoş geldiniz siz yoksunuz diye bende yoktum
alçaltalım be kardeşim çok güzel durcaklar süper gelişiyorlar durmak yok yola devam
Yav ben de nerede foto ustam diyordum yaaa:)))))
Türkay sen yayı bırakta arabanın önünü ve altını yap,frenlerini bir yap hele.Öncelikli olarak.Yaya gelinceye kadar daha önemli işlerin var.Arabayı Türkay'a yakışır bir hale getir.Jantlarını adam akıllı bir hale sok.Ne o öyle parça pinçik,yamalı bir halde jantlar.Adam gibi bir elden geçmesi lazım.Önce çelik macun sonrada sedefli fırın boya..Bu gün senden sonra bir daha gittim dörtnal'a ve arabanı beğenmedim.Açık söyleyeyim..
Türkay hoşgeldin kardeşim dün hacettepe şenliklerindeydim baktım sağa sola tanıdık var mı diye yakınsın ya belki gelirsin diye bu arada ne kadar tuttu bide 5. vites sorunu nasıl yaptılar acaba motor (şanzıman) indirdiler mi? Merak ettim
Yerinde olsam bir süre daha leylek leylek havada yumrutası tavada yaparım, Sonrada Bi coil over iş biter. Civciv gibi alçaktan dolaşırsın istediğin zaman yükseltirsin.İstediğin zmaan sert istediğin zaman yumuşatırsın.
ne güzel konusuosun Emre sen öyle o alirsin bi coil over dedigin kac kayme bi sölesene