0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Qashqai aracıma benden önceki sahipleri serviste Android multimedya taktırmış. Marka falan yazmıyor ama görsellerinden ve diğer qashqai araç resimlerinden gördüğüm kadarıyla sanırsam Necvox marka. Cihaz gayet güzel, direksiyon kumandaları tamamen çalışıyor, multimedyada çalan müziğin kaynak bilgisi araç bilgi ekranına falan aktarılıyor, dokunmatiği iyi, her şey gayet güzel. Sadece bluetoothu daha çözemedim, benim sesim karşıya gitmiyor, herhalde arkada mikrofon kablosunu takmayı unuttular, halledeceğim onu da inşallah.Gelelim soruya; Normalde herkesin bildiği üzere android tabanlı cihaz biraz geç açılır. Ama bu cihaz araç kontağını çevirir çevirmez 1-2 saniye içinde açlıyor. Hani diyecem, araç kapanınca sadece ekranı standby moduna alınıyor, araç çalışınca çalışıyor, ama bu sefer kontak kapalıyken de hiç bir şekilde çalışmıyor. Sizlerde durum nedir ? Eğer normalde hep açık, araç kapanınca sadece ekranı kapanıyorsa zaten akü problemi olan qashqailer için bu sorun olmaz mı ?
Benim Corolla visionda da Necvox multimedya var. Dediğiniz gibi kontağı açınca hemen açılıp ana ekrana geliyor. Ayarlarinda uyku modu diye bir seçenek var. Açık seçilirse böyle hemen açılıyor. Kapalı yapınca araç logosu, hareket halinde video izlemeyin gibi ekranlar geliyor, dolayısıyla açılış uzun sürüyor. Hic bir sıkıntı yaşamadım. Siz de ayarlarına girip deneyebilirsiniz. Şifre sorarsa Necvoxlarin şifresi genelde 3368 oluyor. Önceki Astramda da aynı sekildeydi, onun da şifresi aynıydı.
Merhaba aynı cihaz bende var bu cihaza carplay yüklenebiliyor mu veya aktif edebiliyor muyuz Teşekkür ediyorum
selamlar, aracımda muhtemelen serviste takılmış necvox marka multimedya ekran mevcut. hoşuma gitmeyen bir durumu aktarmak istiyorum. aracı çalıştırmaya hazırlamak için anahtarı çevirdiğimde elektrik geldiği için multimedya hemen açılıyor, bu durumda 3-4 saniye bekleyip kadranda ki uyarı ışıkları hazır olduğunda marş basınca güç kesilip tekrar gelir gibi oluyor ve açılmış veya açılmak üzere olan multimedya kendini tekrar başlatıyor. bu durumda multimedyanın sağlığı açısından olumsuzluk yaratır mı? bunun önüne geçmek için ne yapabilirim.kendimce araç çalışmadan multimedya açılınca üzerinde olan aç/kapa tuşuna basılı tutup kapatıyorum sonra marş basıyorum ama atladığım ya da imkan olmayan durumlar olabiliyor.
Osman Bey mikrofon olayını çözdünüz mü? Aracın orjinal mikrofonu kullanılamıyor herhalde?
O alete özgü bir bozukluk olsa gerek, bende gayet normal çalışıyor. Teybin ön yüzünde ufak mikrofon deliği var, orayı kullanıyor belli ki.
Sıkıntı yaratmaz. Bir ara bende de böyle oluyordu, sonra akü değişimi sonrası bu problem kalmamıştı. Marş esnasında sadece ekran kapanıp geri açılıyordu ve tekrar başlatma olmuyordu. Marş esnasında voltaj belli bir değerin altına düşünce cihaz açılmasını tamamlayamadan yeniden başlatıyor sanırım. Bunun için multimedyanın tamamen açılmasını bekleyebilirsiniz kontak açtıktan sonra. Ardından marş yaparsınız bir de böyle deneyin isterseniz.