0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Soket işini kablo ile hallet miştim ama ne yazık ki bağlantıları yaparken yanlış birşey yaptım ve teyp içinden koku geldi. Gitti güzelim teyp:((
Hocam sorma gitsin. İlk denemede çalıştı, daha sonra kabloları takarken karıştırdım ve içinden küçük bir cızırtı geldi ve kablo kokusu geldi. Bence daha tamir bile olmaz.
Çabalarım sonuç verdi ve teybi çalıştırmayı başardım. Bağlantıları tekrar denedim ve açtım, şu an ses almaya çalışıyorum...Evde akü ile denemelerim devam ediyor.
Hocam doğru bağlantı şeklini buldum ve teybi çalıştırdım. Yarın aracımın üzerinde deneyeceğim ama önceki yanlış bağlantı yaptığımda yüksek ihtimal ses çıkışlarını yaktım. Şu an görüntü var ses yok. Mesaj Birleştirildi: Nisan 03, 2020, 13:35:07Teybi aracıma bağladım herşeyi çalışıyor ama ses vermiyor.Bu konuda önerileriniz ne olabilir?Ses çıkışları yanmış ise tamiri mümkün müdür?Maliyeti ne olabilir?
Merhaba, TA8271H kodlu entegrenin yanmış olduğunu tespit ettik. Ancak piyasada entegre yok.