0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın kapıların kpanmasında sertlik var mı ?
Teşekkürler kapanmasın da bir sertlik yok çünkü kullandığım fitil aracın orjinal fitillerinin içine geçiyor çok ufak , orjinal fitillerinden küçük çünkü. Ama geçmesi iyi oldu. Orjinal gibi duruyor. Hiç sırıtmıyor.
güzel olmuş ..demek ki fitil eskirse dış yuvarlak yeri yırtıp atacağız ve yeniyi sizin gibi yapıştıracağız...
Yiğit bey çok güzel bir işçilik olmuş elinize sağlık. Aynı noktada benim aracımda da yırtılma var, sizin yönteminizi örnek alacağım.
merhaba sizin yaptığınız işçiliği çok beğendim. Ellerinize sağlık. Benimde aynı yerden 4 kapının ki de yırtılmış. Acaba kaç metre almalıyım. Ve de kaç mm olmalı kalınlık
Yiğit Bey gerçekten orijinali gibi olmuş. İyi işçilik. Yırtılan kısımlar için yenilemekten başka yapılacak bir şey yok ancak henüz bu aşamaya gelmemiş fitiller için daha önceki aracımda denediğim bir yöntem, daha doğrusu bir kaç alternatif var. Birincisi eczanelerden kolayca temin edebileceğiniz eski usul vazelinler. Lastik fitiller üzerinde çok iyi sonuçlar veriyor. Eğer bulamaz iseniz Nuri Lef Lef marka ayakkabı cilaları. Ama bir sünger yardımı ile küçük miktarlarda kullanın (ben çok severim) ama bazı kişiler için kokusu rahatsız edici olabilir. Fitillere iyice yedirin. Kesinlikle yumuşatıyor ve lastiği besliyor.