0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düzgün olsun diyorsan 18-25 yaş arası arabaya tam heves etme yaşlarında olan bir erkekten alın.O her yerine dört dörtlük bakar.Herşeyini yapar.
"18-25 yaş arası arabaya tam heves etme yaşlarında olan bir erkekten alın.O her yerine dört dörtlük bakar.Herşeyini yapar."Çok güzel bir tespit tebrikler..
Heh iste tam beni tarif ettin abi
Katılıyorum.Ehliyet verirken otomotik vitestemi sürmüş sanki Büyük geliyor eşim park edemiyor falan.Bunlar boş laflar park edemiyor diye araçmı değiştirilir.Oyuncakmı bu
Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2013, 17:35:37Düzgün olsun diyorsan 18-25 yaş arası arabaya tam heves etme yaşlarında olan bir erkekten alın.O her yerine dört dörtlük bakar.Herşeyini yapar.
Doğru tespit ama herkes biz gibi bakmıyor.18-25 arası kişiler genelde artistik peşinde onun araba sevdalısı olanını bulup ondan alacaksın
Selam abilerim, kardeşlerim,Bir ara oto alım-satım işiyle uğraştım. Nasıl yapıyordum belki işe yarar diye yazıyım dedim. Sadece sahibindende araç arıyordum. Lüks semtlerdeki araçlarla irtibata geçiyordum.Bu adamlar aracı servise götürüyor ufak arızada bile ve pazarlık konusunda da 3 ü 5 i aramıyorlar.(Bir taşla iki kuş)Zaten düşeş arabaları görmeye gidiyordum, arabayı satıcısıyla beraber bir galeriye sokuyordum.(Genelde autocity,ceylan otomotiv gibi büyük galeriler yada sıfır araç satan galeriler) Bu abilerim aracın neyi var neyi yok kaç para ederbana fazlasıyla anlatıyordu. Araçla ilgili bilmediğim aklıma gelmeyecek arızalar hakkında bile bilgi veriyorlardı.Galerinin verdiği fiyatın bin tl üzerine kadar aracı alıyordum.Benim için satmak almaktan daha kolaydı. Aracıma güvendiğimi karşı tarafa hissettiriyordum ve satış kolay geliyordu.Şimdi sorcaktınız eee niye bıraktın o zaman madem herşey bu kadar tozpembe Servise götürelim,amcam da görsün aracı,hanım beğensin, şöyle olsun böyle gitsin çok uğraştırıcı iş halini almaya başlayınca dedim ben işime gücüme bakıyım bu ek iş olarak yapılmıyor.Sağlıcakla kalın ...
Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ?Malum son zamlardan sonra sıfır araba hayal oldu.İkinci ele yönelme başlayacak.Ancak orda da bazı riskler var.1) Takla atan aracı sıfır gibi yutturuyorlar biliyorsunuz.Aracın takla atıp atmadığını anlamanın bir yolu var mı ?2) Aracın kilometresi. 100.000 km yi geçmemiş araç almakda fayda var.Ondan da şüpheleniyorsunuz bazen. Mesela araç 10 yıllık . 40.000 km de.Takometre ile oynanıp oynanmadığını nasıl anlayabiliriz ?