0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ezbere yorum yapmaya gerek yok. Virüsler cansız nesnelerin üzerinde varlıklarını sürdüremezler. İnsan ya da hayvanların canlı hücrelerinde ancak varlıklarını sürdürebilirler. Yani rahatlıkla Çinden kargo gelebilir.Önemli olan kargonun size ulaşmadan birkaç saat önce virüs bulaşmamasıdır.
Virüsün yaşama süresi diye birşey yoktur çünkü virüsler zaten cansız varlıklardır, canlı hücreye yapışınca aktif olurlar, hücre dışında kristalleşip taşlaşıp binlerce yıl bozulmadan kalabilirler, hatta hayatın başlangıcıyla ilgili teorilerden birinde, tam hatırlamıyorum, bir gök taşıyla gelen virüslerden kaynaklanabileceği yazıyordu, yani virüs uzayda da hayatta kalabilir netekim zaten cansız varlıklardır
Ben de sizin gibi düşünüyordum teşekkür ederimMesaj Birleştirildi: Mart 14, 2020, 18:08:57Yani dezenfektan veya alkolle virüsü temizlemedikce dokunduğunuz anda aktif olabilir ??
Nekadarda kesin konuşuyorsun, bu konuda uzmansınız herhalde, o halde boşuna ilaçlama yapıyorlar, çinde bütün sokaklar ilaçlanıyor, iranda da benzer bir ilaçlama var, ülkemizde okullar, otobusler vs boşa ilaçlanıp masraf yapılıyor desenize, bir kaç saat bırakın ölsünlerBu konuda uzman bilgisi olmayanlar için bir kaç google araması tavsiyesiVirüs nedirVirüs canlımıdırVirüs kristalleşmesiBuzullar virüsVirüs yapısıZarflı virüsEzbere yorum yapmamak lazım hususuna katılıyorum, araştırıp okuyalım öğrenelim, Tedbiri elden bırakmayalımhttps://www.bbc.com/turkce/vert-earth-39874249
Merhabalar 2012 auris için uygun hangisidir?