0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapılan işlemler carbon clean , benzin filtresi değişti, çok fark olmadı. benzin deposunun içindeki filtreyi temizledim çok az bir düzelme oldu bunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim
Arkadaşlar aracım Corolla 2000 model 1.6 sol VVTISorunun başlangıcından başlim kötü bir benzin aldıktan sonra başladı araç soğukken gaza tam bastığımda 1-2 devirde takılıp sonradan yükselmeye başlıyor ısınınca biraz daha iyi alıyor yolda giderken bir anda tam dibine kadar basarsam devir yükselmesi duruyor denecek kadar azalıyor, normal yavaş yavaş artırarak basınca daha iyi devir alıyor.yapılan işlemler carbon clean , benzin filtresi değişti, çok fark olmadı. benzin deposunun içindeki filtreyi temizledim çok az bir düzelme oldu bunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler.
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı hava akış sensörünü demizlediler fakat daha sonra arıza lambası yandı. Meğerki temizlerken bozulmuş. daha sonra hava akış sensörü almak zorunda kaldım. yenisini takınca sorun gitti fakat halen arıza ıığı yanıyor. Onuda sordum servise gidip bilgisayar bağlantısı ile ışığın sönmesi sağlanıyor dediler. Bunun başka yolu varmı yoksa bu işlem yalnızca servistemi yapılıyor.