Gönderen Konu: nasıl alkış toplanıyor  (Okunma sayısı 3827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: nasıl alkış toplanıyor
« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2009, 03:10:14 »
 Türkay bey,
  Ben sizin yersiz  eksiler(-) ve saçma artılar (+) için bir yol buldum.

Yersiz(-) 3 adet  = Saçma (+) 3 adet    dersek; Paydaları eşitleriz. Yersiz(-) ve saçma (+) birbirini götürür. Geriye normal kabul ettiğiniz artılar(+) kalır.
Ben sizinkini hallettim. :)

Benimkisinde 2 adet (-) var.
1-Forum kurallarına aykırılık, siyasi içerikli propaganda
2-Forumda gerginlik yaratmak

Türkiyede mizah yasağı varmış da, ben bilmiyormuşum herhalde.Kendilerine göre yasak koyan birilerinin ayağına filan mı bastım onu da bilmiyorum.Bidiğim tek şey varsa; Yıllarca siyaseti ve siyasetçileri sevemedim. Onun için siyasi prapaganda nedir onu da bilmem.Bildiğim tek şey mizahtır.
  Forumda gerginlik hangi kelimeyle veya cümleyle yaratılmış, bir kişi çıkıpta sen şu cümlelerinle gerginlik yarattın demedi.Her iki eksi(-) halen havada duruyor.
  Benim saçma artı(+) alkışım olmadığı için denklem de kuramıyorum.
  Şimdi benimkini de siz çözün. :)

Bunlar da bir mizah....

yahu  adaş, böyle bir uygulama olduğundan bile haberim yoktu, sen bu konuyu ateşlendirince bende baktım, ilginç yorumlarla artılar ve eksiler verilmiş en ilginç tarafıda eksilerde hit benim (Yani liste başıyım) ne yazıkki kim vermiş bilinmiyor, bende herkese eksi verip intikamımı alayım dedim önce, ama sonra çok saçma geldi; adamın aklına esmiş basmış tokatı veya kendisinin anlatımı zayıf veya yetersiz olan bir vatandaş, bana gıcık olup yazdıklarımı kafasınca farklı yorumlayıp eksi vermiş...şöyle bir düşündüm, bu olaya hiç bulaşmamaya karar verdim, bana ne ya , kim kime ne verirse versin, adam yazdığımı algılayamıyorsa veya kişinin espri anlayışı yoksa kendimi neden ona göre ayarlayayım, tabiki her toplulukta farklı düşünenler, farklı seviyeler olacaktır, bunlara rağmen devam etmek çok seslilik ve demokrasidir bence, herkes aynı fikirde olsa ne tartışma olur ne konu çıkar...aslında bana kalırsa sen gereksiz tepki gösterdin, dediğin gibi bir sataşma veya saygısızlık göremedim yazılanlarda, çocuklar gayet saygılı kültürlü ve sevecen insanlar

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2009, 03:10:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 29, 2009, 17:45:45 »
Plakamı ve adımı gören zaten alkışı hakettiğimi anlayacaktır ;)

:alkis:
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 29, 2009, 17:51:14 »
Aydın hocam, size plaka için + alkış versem, fotoğraf bölümündeki konulara eklediğiniz resimler için de - alkış vermem gerekir :D Biri hariç hepsini silmek durumunda kaldım. Bana bir konu başlığı söylerseniz, açıp oraya aktaracağım :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 29, 2009, 17:56:51 »
Aydın hocam, size plaka için + alkış versem, fotoğraf bölümündeki konulara eklediğiniz resimler için de - alkış vermem gerekir :D Biri hariç hepsini silmek durumunda kaldım. Bana bir konu başlığı söylerseniz, açıp oraya aktaracağım :)

:D :D :D :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 30, 2009, 01:14:23 »
Adı:SİYAH İNCİ
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 30, 2009, 11:42:15 »
Adı:SİYAH İNCİ
güzel isim bulmuşsun... benimkide "kara şimşek"  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 30, 2009, 11:51:23 »
güzel isim bulmuşsun... benimkide "kara şimşek"  :P

Başlık ismi olarak verdim ama bakalım daha adını koymadık ;)