0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haa eksiler böyle ama artılarda çok daha saçma artı alkışlar aldığım oldu, bir tane artı alkışımda sadece "5" yazıyor, başka birinde "adamsın" yazıyor başka saçma alkış yok bende, hepsinin nedenleri de çok doyurucu nedenler
ufuk kardeş ben senden tam 9 yaş büyüğüm. :-)
Bu da denek oluyorki Avatar bilgilerimizi,yaş,şehir,kan grubu,araç bilgilerimizi eksiksiz doldurmak gerekiyor.
Ufuk kardeş, biz alkış kullanımını teşvik etmeye çalışıyoruz, sen sınırlandırmadan bahsediyorsun. + alkış kullanımı konusunda bir sıkıntı olmaması lazım. Sorun sanırım - alkışlardan kaynaklanıyor. - alkış konusunda ise daha önce de uyarılarımız oldu. Sadece forum kurallarına aykırı ifadeler için kullanılmasını, katılmadığınız veya hatalı bulduğunuz görüşler için kullanılmaması gerektiğini ifade etmiştik. Burda tekralamakta fayda var, hak etmediğiniz bir - alkış aldığınızı düşünüyorsanız bunu zaten yönetime bildirebilirsiniz. Bu arada yazılarında konuşma dilini daha az kullanırsan sevinirim.
eninde sonunda dediğime geleceksiniz
bende bir sorunumu dile getiriyim izninizle sorunum şu:forumun yaşca en küçüklerinden biriyim ve bazı üyelerimizin bilgi kısmında yaş göstermesi pasif olduğu için abi ve benzeri sözler söylemiyorum lütfen bi sakıncası yoksa herkes profilinde yaş kısmını aktif etmesini istiyorum küçük bi rica olarak,sonra benden büyük olduğunu anlayınca kendimi saygısızlık yapmış gibi hissediyorum bu ricada bulunmamın sebebide budur saygılarımla
Öyle bir başlık açıldı ama şimdi kimbilir nerelerde? Arayıp bulmak lazım
Bende tebrik ederim saygını Berkay. Tabi diğer arkadaşlarında. (Ahmet, Türkay ve saygıyı koruyan herkesi)
Ama ne zaman Sinan..Ya sen de bir alemsin ...
bu arada alkışlar neden siliniyor türkayın en son 4 mü 5 mi ne alkışını silmişlerdi
Alkışları sadece site yöneticileri silebiliyor.