0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel olmuş türkay...güle güle kullan...
plakayı nereye takacantampona mı?
Artik mecbur Turkay US spec bir tampon kapagi da alacak Guzel olmus Turkay, ellerinize saglik
türkay us spec tampon diye bağrıyo söliyim
Türkay llerine sağlık kardeş.Spoiler'i ne zaman aldın ve nerden buldun ve ve kaça aldın.Reflektörü'de tabii ki.Ve malum jantlar ne zaman takılacak.Kemal ustay ile konuşalım da senin jantların bakımları yapıldıktan sonra fırın boya ile ustaca boyatalım da tak artık.Gerçi senin jantı birebir sahibinden.com da senden önceki takılı halini gördüm tesadüf..Güzel duruyordu.Senin kinde nasıl duracak merak ediyorum
Çok güzel olmuş çalışmaların Türkay, tebrik ederim. Aracın oldukça kendine has duruyor.
Türkayım çok güzel olmuş eline sağlık ama bence sarılar sırıtıyor sapoilerinde sade ve şık hadi şu lastikleri alda beyaz jantları görelim aracında
Çok güzel olmuş işin güzel tarafı elinizden böyle şeylerin gelmesi benim arka tozluk yerinden çıkmış takana kadar yarım saat geçti benden usta olmaz bunu anladım
Maşallah nazar değmesin.Bir tavsiye, reflektör ve stopların arasındaki rengi tuturmak için orjinal japon corolla stoplarını bulabilirsen (çıkma) renk farkı olmaz.Yada sarı bölgeleri siyah yap...Bu arada sabahın beşinde lastiği nerden buldun
Arkadaşların belirttiği gibi sarılar arasındaki ton farkı biraz sırıtsa da arabaya çok güzel bir hava katmış. Emeğine sağlık Türkay.
Ortadaki reflektörün (gerçi adı da reflektör ama yine de sorayım ) arkasında ampül yok değil mi ?Bu reflektörün içine şöyle 10-15 tane kırmızı 1 watt veya 3 watt power led takıp üzerlerine 30 derece lens koyacaksın, ardın da stop lambalarına bağlayacaksın. Sonra da şehir içinde ara sıra fren pedalina hafif hafif dokunacaksın. Ne kadar süper olur...