0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir çalışma. En azından düşünce güzel (işlemi usta yaptığı için). Benim kapılarımda da ışık var kırmızı ledlerden yapma ama benimkiler alta değil kapı kollarının hemen altında. Dediğiniz gibi geceleri kapı açılınca arkadan gelen araçların farketmesi için çok iyi bir uygulama.Hatta hep merak ederim yurdışındaki bir çok arabada bu tür aydınlatmalar mevcut, hep filmlerde falan görüyorum. Ama nedense Türkiyedeki arabaların % 80 hatta %90 ında yok. Yani çok fazla masraf gerektiren bir uygulama da değil neden yapmazlar ki.
çok güzel bir uygulama olmuş güle güle kullanın
Uygulama güzel.Aklımda olan bir uygulamaydı.Projemiz hazır sadece ödenek bekleniyor. Tebrik ediyorum.Bu arada nasıl led kullandınız?Yanmamış haldeki fotolarını burada paylaşırmısınız?
Kestik diyosunuz 60 cm lik ürünü. Peki kesilen ve arkaya olan kısımları nasıl uyguladınız. Tek taraflı kablo çıkışı olduğu için. Ayrıca Şu fikrinizi biraz daha açarmısınız. Yani o uçlar, kablolar nereye bağlandı tam olarak. Bu iç aydınlatmada kanımca güç düşüklüğü yapar. Ona giden bir kabloya ek olarak led takıyorsunuz. Bu da iç aydınlatmanın ışık gücünü etkiliyodur dimi?
Bunları kendimiz takabilirmiyiz.Pratik yolu varmıdır.
gerçekten süper bir proje acaba yaptırdığınız usta nerde,istanbulda yaşıyorum bunu yapabilicek bir usta varmı bildiğiniz