0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Mehmet bey. Vermiş olduğunuz bilgi kesin bilgimidir? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.
O 100 liraya yapan kişinin bilgileri var mı arkadaşlar. Toyota veremez güncelleme falan. Verecek olsa da bir iki bin lira para ister kesin. Biz sanayide çözelim işimizi.
Multimedyadan çıkan sarıyı şaseye bağlayıp diğer sokete gelen açıktaki ucu bantla yada makaron ile körleyin, mor kabloyu da kesip iki ucunu da körleyin işlem tamamdır 👌 aracı çalıştırıp D moda alın biraz gidin sonra N moduna alıp el frenini çekin ve inip lambaya bakın sorunsuz çalıştığını göreceksiniz (doğru kabloları kestiğinizden emin olun) yine yardım gerekirse bilgi vermeniz yeterli 👍🏻
Merhaba,Ankara'da kablo kesme işlemini yaptırıp, yapılan işçilikten memnun kalanlar tavsiyede bulunmalarını rica edebilir miyim.
Kendi sorumun yanıtını kendim vereyim:) Ankara'da en bilinen iki yere gittim ama gözüm kesmediği için yaptırtmadım. Sonrasında incelediğim videolar sonrasında kendim yapma kararı aldım. Ve çok basit kablo kesme işlemiyle gerçekleştirdim. Yapacak arkadaşlar için işlemin çok basit olduğunu belirtmek isterim. Ama sonuç olarak teybe gelen kabloda dışardan müdahale edildiği için sorumluluk her zaman bizlerin olmakta
Osman Bey Merhaba,Tabi ki severek yardımcı olmaktan mutluluk duyarım, hatta aracıma yapmış olduğum değişiklikten sonra video bile çekip yorumladım ve soru soran arkadaşlara da elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım.Yaptığım işlem;Sisteme gelen beyaz sokette soldaki(direksiyon tarafı) sarı kabloyu şaseleyip, gri soketteki mavi kabloyu körleme yapıyoruz. Ben sarı kabloyu teybin yanında bulunan vidaya şaseledim. Mavi kabloyu açıklığın ortasından kesip iki ucunu makaron ve izole bant ile kapattım. Herhangi bir programa gerek yok. Parçaları sökmek çok kolay, teybin 4 adet vida bağlantısı için 10 tork anahtar ile çıkartabilirsiniz.İşlem sonrasında ve araca yapmış olduğum bazı iyi uygulamaları anlattığım videonun linkini buraya eklememde bir sakınca yoktur umarım.//www.youtube.com/watch?v=ys_eVQJWl0M
Hocam selam kolçak içinde ki yükselticiyi nereden temin ettiniz acaba?