0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay güzel olmuş güle güle kullan.Ben spoyleri sökmeyi düşünüyorum daha güzel olacak gibi geliyor bana ayrıca tamponlardaki şeridi söksem nasıl olur sizce. Spoyler ile daha güzel duruyor sanki araba,ama tampondak kuşak konusunda hem fikiriz sanırım söksen daha iyi olur bence:)
Hayırlı olsun, güle güle kullan..keşke sadece bagaj kapağını yıkasaydın..boşuna arabanın yarısını yıkamışsın..benden üşengeçleri de varmış
Erhan beyin (bu arada soyadı Barman değilmi Türkay?) aracının değişen birçok parçası çok yakışmış ve güzel duruyor ama spoyler ve stop hariç bence Anatomik spoyler daha güzel bence hayırlı olsun Türkay...Selam ve dua ileSaygılar...
Hayırlı olsun Türkay
yumurtanın fırçalanmayan tarafı yarısını yıkamış ya bildiğinayrıca arka tampona bişey mi yapıldı?
Türkay güzel olmuş güle güle kullan.Ben spoyleri sökmeyi düşünüyorum daha güzel olacak gibi geliyor bana ayrıca tamponlardaki şeridi söksem nasıl olur sizce.
Türkay şık ve sade olacak
Türkay hayırlı olsun kardeşim.Görüşmeyeli sakal yapmışsın.Erhan 5 Tl'lik yıkamacı takılıyor.Ehehehe.Memnunmusun oradan Erhan.Bir kere yıkattık.O da kaportada hep köpük izi kalmıştı.Camlarda falan.Pekte temiz yıkamamıştılar.Bİr daha da gitmedim.Zaten ilk ve son oldu.Kendim temiz ve titiz yıkamaya devam...
Fotoyu Kiler'in yanındaki Salı pazarında çektim kardeş. Arada bir oraya takılıyorum genel temizlik için. Boş ve sakin oluyo Sizin ev orda mı?