Gönderen Konu: Neydi, Ne oldu?  (Okunma sayısı 5662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Neydi, Ne oldu?
« Yanıtla #20 : Nisan 09, 2009, 20:26:32 »
Tamamen sigorta firmalarının üç kağıtçılığı yani :)
Trafikten çıkarıp, tekrar sokturtmamak lazım. Gitsinler parçalarını kullansınlar.
   Sigorta ettiren üç kağıtçı gözüyle bakarlar ama kendi üç kağıtlarını görmezler..Ufak bir hasarda sigortalının burnunda getiriyorlar.Sonra da bunu böyle satıyorlar
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 09, 2009, 20:26:32 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Nisan 10, 2009, 10:47:59 »
  Tabi sana pert diyorlar. Arabayı ağır hasarlı diye satıyorlar. Ama aynı firma belki kasko yapar ona. Çünkü onay verme yetkisi onlara ait.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 10, 2009, 11:40:38 »
ismail araç pert oluyor ve sigorta veritabanına geçiyor. alan kişilerde biliyor bunun pert olduğunu.
www.sahibinden.com da hasarlı araç satımları da var. sigortadaki ihaleden alanlarda satıyorlar bunları.

hatta bazı ilanlarda araç pert değildir diye ibare mevcut.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 10, 2009, 14:39:20 »
ismail araç pert oluyor ve sigorta veritabanına geçiyor. alan kişilerde biliyor bunun pert olduğunu.
www.sahibinden.com da hasarlı araç satımları da var. sigortadaki ihaleden alanlarda satıyorlar bunları.

hatta bazı ilanlarda araç pert değildir diye ibare mevcut.
   Pert raporundan sonraki ikinci ve sonraki sahipler biliyormu aracın durumunu.Kesinlikle hayır.Örnek İsmail arkadaşımızın arabası gibi.Kendisi hurdacı olduğu için şase düzeltildikten sonra,sağlam çamurluklar ve kaput ile montaj,varsada az bişey boya,ara. tertemiz .Kim nerden bilecek bu durumu.Hiç kimse...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Nisan 13, 2009, 14:44:07 »
Bi kendi bi de Allah biliyor ama Allah korkusu varmı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2009, 15:14:04 »
adamı arayıp pazarlık yapılsa ve şase numarasını istense. servise sorduracağım seceresini dense ne der acaba?
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2009, 12:02:46 »
    Resimleri gönderdim ona. O araç bu araç olmasın, nasıl 3 parçada lokal boya var diyosun dedim. Adam hala ısrarla al götür baktır dedi. En son atlattım. Dedim o arabanın eski sahibiyim ben. Utanman yokmu senin filan. Bakalım ne cevap verecek?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Nisan 16, 2009, 09:37:29 »
Ustayla olan mesajlaşmalarımız:

Usta:

enoto
13-04-2009 20:24

3 parçadan başka boya varmı sence ... bizde yalan yok neyse o say parçaları almak istiyosanda götür ustana baktır değişen ve 3 parça boyadan başka bişey bulabileceklermi.

Ben:

ismailht1
14-04-2009 10:30

Ben bu arabanın eski sahibiyim. Bu aracı Güneş sigortadan aldınız. Araç perte çıkmıştı.Araçla Bafrada kaza yaptım. Siz hala ısrarla 3 parça boya var diyosunuz. Milleti kandırıp satacaksınız. Bravo. Eski plakası 61 EL 471. Nerdenmi tanıdım. 1- Depo kapağı krom nikelajı ve üstüne yapıştırılmış harflerle yazılı dizel yazısı. Hatta D harfi düşmüşte olabilir. 2-Kapı direkleri krom nikelajları, 3- Arka tamponda değdirme sonucu ufak bi rütüş var kendim yapmıştım. 4-Orjinal olmayan cam rüzgarlıkları. O aracın arka sağ kapısında da boya var. Lokal boya. Çok barizde belli olur. Usta sanat eseri yapmıştı. Hayırlı dicem ama hayırlı olmaz bu şekildeki satışlar.

Usta:

enoto
15-04-2009 23:01

benim arabayı aldıgım arkadaş ilk sahibiyim dedi bana bu şekilde sattı ön 3 parçasının boyası düzgün değildi ben kendi servisimizde motor kabutunu sağ ön çamurlugunu sağ ön kapısını boyadım sağ arka kapısına sedefli boya oldugu için yama boyattım içlerinde falan bi sıkıntı gözükmüyodu ben yılların ustasıyım o kadar gördüm hatta ve hatta motor kabutunun içinde boya bile yoktu siz eski sahibimisiniz değilmisiniz ben bilmem ama ustalıgım anlattıgınız gibi demiyo ayrıca aracı bugün sattık sen hayırlı olsun desende demesende ben çok düzgün ve dürüst bir insanımdır. bu arabanın plaka kayıtlarından kontrolünüğ yap PERT KAYDI KESİNLİ,KLE CIKMIYO ben cahil bir adam değilim araştırmacı biriyimdir.

Ben:

ismailht1
16-04-2009 09:12

Arabayı sizden önce başkaları yapmışda sizemi satmış? Bu ne hız o durumdaki bi aracı nasıl bu kadar çabuk toplamışlar. Alana hayırlı olur inşallah. Eee ustam arka kapıda boya olmasın filan diye eski mesajlarımda yazdığımda siz bana kesinlikle yok sadece 3 parçada boya var demiştiniz. Araç sigorta tarafından ağır hasarlı diye satılmış. Aracı kasko ettirdiğim Güneş sigorta bölge yetkilisi arkadaşımdır, ona sordum bende. Ama araçta sadece 3 parça boya var demek çok yanlış. Resime bakmadınız herhalde hala. Şu linki kopyalayıp explorer adres çubuğuna yapıştırıp entere basın. Bakın araç ne haldeydi. Madem sizden önce başkaları toplamış. işte link : http://img3.imageshack.us/img3/4469/dsc01403qf5.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2009, 10:34:50 »
Kim yoğurdum ekşi derki? Ben onların ne kadar çok düzgün ve dürüst insanlar olduğunu biliyordum İsmail abi sende ispat etmiş oldun, o kadar yalanın üstüne zaten evet yalan söyledim diyecek değilya...
Neyse ALLAH ıslah eylesin böylelerini..

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 16, 2009, 11:27:22 »
İnsanın aklı şaşıyor ya, kimbilir kaç kişi Türkiyede böyle arabaya bindi bugüne kadar. Ama böyle yapacaklarına bu tip arabaları orjinal yedek parçaya ayırsalar daha iyi olur ve yine epey para kazanırlar.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Nisan 16, 2009, 11:58:33 »
İnsanın aklı şaşıyor ya, kimbilir kaç kişi Türkiyede böyle arabaya bindi bugüne kadar. Ama böyle yapacaklarına bu tip arabaları orjinal yedek parçaya ayırsalar daha iyi olur ve yine epey para kazanırlar.

Neticede aynı şey olur bence, arkadan hasarlı aracın ön aksamını alıp İsmail abinin aracına monte etmişler sanırım, yani hasarlı araç hurdaya çıkıp parçalarıda kullanılabilir dediğiniz gibi ama böyle desteksiz yalan söylemenin alemi yok bence...

Selam ve dua ile
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 16, 2009, 12:13:02 »
Arkadaşlar bu arabayı alan kişide yarın birgün bizim siteye üye olurda bu yazıları okursa hiç şaşmam.  :)
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Nisan 16, 2009, 12:14:53 »
Çok kötü olur ya resmen fiyasko, belki araç gerçekten de çok düzgün toplanmış olabilir ama yalan söylenmesi çok canını acıtır...

Selam ve dua ile
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 16, 2009, 12:23:32 »
Şimdi bu ne yaa? Ben de 2. el aldım, expertiz yaptırdım ama...... !!!!
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Nisan 16, 2009, 12:34:56 »
    Adam aracı satmış zaten. Alana hayırlı olsun derim.
    Ali Rıza bey bende bundan sonraki aracımı 2.el aldım. Aldığım yerde (Bodrum'da) Utku kardeşimiz Toyota servisindee baktırdı. Aldığım gün orda tanımasakta sanayide baktırdık. Geldik memelekette Toyota servisinde arkadaşlara baktırdık. dışardaki özel ustalarımıza baktırdık. sorunsuz temiz bir araç dendi gönlümüz rahat etti. Öyle olduktan sonra   neden 2. el almıyımki? Sıfırına neden o kadar para vereyimki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 16, 2009, 13:21:57 »
Bakalım alan arkadaş bu konuya rastlayacak mı :) (ve de sonra ne olacak?)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Nisan 16, 2009, 13:31:27 »
Alan internet ilanına göre almışsa rastlaması muhtemel. Ama ordan sanayiden biri almışsa ki o zaten biliyodur yada ordan birinin aracılığı ile birine kasmışsalar o zor işte :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #37 : Nisan 22, 2009, 20:21:32 »
Arabayı toplayan ustanın ellerine sağlık, güzel toplanmış işinin ehliymiş, umarım bu arabayı toparlarken kusurlar bırakmıştır alacak arkadaş expertiz yaptırmazsa biraz zor anlaşılır kazası. Yoksa alan arkadaşın parasına yazık olur. Ben bir boyacı ile tanıştım bir arkadaşımın arabasında 3 parça boyadı. 2 hafta sürdü boyama süresi, uzun bir süre değilmi ? Gözle kesinlikle fark edilmiyor boya ölcüm cihazı bile farkı yakalayamadı. 5,5 verdi değerlerini bu boyacı aldığı parça başına 450 TL yi sonuna kadar hak ediyor ama bu arabayı toplayıp sağını solunu yamayan torpidosunu kaplayan usta alacağı parayı hak etmediğini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
« Yanıtla #38 : Nisan 23, 2009, 14:20:06 »
abi çok şaşırdım diyecek bi kelime bulamıyorum...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Nisan 24, 2009, 15:01:40 »
(ANA HATLARINI ETKİLEYCEK KAZASI DARBESİ KESİNLİKLE YOKTUR. İSTENİLEN YERE GÖSTERİLİR ) demiş yaaa resmen rezillik. bukadar terbiyesizlik olmaz yaa... kansız oldu bu millet...

ANGELLLL...