selam arkadaşlar aracım Marşa basıyor ama çalışmıyor,bi kackez çalıştı 3-5 saniye sonra stop etti.bir hafta öncede yapmıştı bu arızayı bi kackez denemede çalışmışti.ama bu sefer cok uğraştım çalışmadı.sanayiye cektik pazar olduğu için ustam sadece cihazla bakti herhangi bir arıza kaydı yok.sorun ne olabilir.bir kac ay önce mazot filtresi değişimi yapılmıştı markasi üzerinden önceki sahibi fil takmış bizde fik filtreyi almıştık.aracim 150 bin km ye yakin.ariza kaydı olmamasi nerede sorun olduğu konusunda fikir verebilir.
selam arkadaşlar aracım Marşa basıyor ama çalışmıyor,bi kackez çalıştı 3-5 saniye sonra stop etti.bir hafta öncede yapmıştı bu arızayı bi kackez denemede çalışmışti.ama bu sefer cok uğraştım çalışmadı.sanayiye cektik pazar olduğu için ustam sadece cihazla bakti herhangi bir arıza kaydı yok.sorun ne olabilir.bir kac ay önce mazot filtresi değişimi yapılmıştı markasi üzerinden önceki sahibi fil takmış bizde fik filtreyi almıştık.aracim 150 bin km ye yakin.ariza kaydı olmamasi nerede sorun olduğu konusunda fikir verebilir.
Araç dizel olduğu için ilk önce kızdırma bujilerine bakın herhangi biri patlaksa soğuk havalarda çok zor çalışır bu arada orjinal veya Js Asakashi marka yakıt filtresi alın takın o tip yakıt filtreleri sorun çıkarabiliyor teleffuz ettiğim filtreyi ve orjinal olanını form üyemiz tem oto ufuk sönmez beyden alabilirsiniz.
yarim kontakta belli bir sure bekleyin filtre mazot ceksin kizdirma bujileri isinsin
Kızdırma bujileri arızalı olursa ariza kodu sisteme düşer mi cihaza baglaninca herhangi bir ariza kodu yoktu
Suan arac sanayide yarini bekliyor
Mesaj Birleştirildi: 10 Şub, 2020 17:43
Sorun şükür çözüldü anahtar immoyu okumuyormus yedek anahtarı yanımdaydı sanayiye gittiğimde pompayı kontrol etmesi için ustayi çağırdılar enjektör ve pompa kontrol için bende yedekle deneyelim dedim araca gectim çalıştı.direk anahtaciya