0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyfendi öncelikle adınızı ve soyadınızı düzgün bir şekilde yöneticilerimizle görüşerek değiştirmenizi rica ediyorum.Sizi birde "Tanışma" bölümünde ayrı bir başlık altında biraz detaylı bir şekilde tanıyabilirmiyiz?Daha sonrasında konu açıyorsunuz soru soruyorsunuz cevap alıyorsunuz ve aldığınız cevaba karşılık biz yinede servise gidelim diyorsunuz.Gelecek cevaba güvenmiyorsanız neden konu açıyorsunuz?O zaman direk servisten cevabınızın dogrusunu öğrenebilirsiniz.Teşekkürler.
özcan bey iyi niyetiniz için teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi.emre beyden fırça yiyince aksaklığı düzelttik.arabayı eşim kullanacak sonuçta ortak alan sözkonusu.bu arada bana verilen cevapta sanırım kelimesi var.dolayısıyla net bir cevap değil.ve net cevabı almakta en doğal hakkımız sonuçta bu cevapta yetkili serviste.gelişmeleri bildiririz.forumların varlık nedeni aksaklıklara çözüm bulunması ve yaşananların anlatılmasıdır bizde bu hakkımızı kullandık. .aklımımıza takılan her şeydede soru sormam durumuz burada gayet açık.vakit ayırdığınız için teşekkür ederim..
arkadaşlar bende 2006 terra sedan var ben bu dediginiz gostergeyi bulamadım aracta ben mi bulamadım yoksa aracın ole bi ozelligi yok mu tune veya mode tusuna basınca km-lt yazısı cıkıyo ama kaç km daha yol yapabilecegi yazmıyo şimdiden teşşekkurler