0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2018 7 binde Corolla aldım şuan 9.500 de. 1. 2. 3. Viteste uğultu yapıyor. Birinci ve ikinci vitese geçerken takılma yapıyor. Bazen defalarca zorladığım oluyor birinci vitese. araba benimle kavga ediyor sanki. Toyota sorunsuz yağını suyunu koy sanayiye sokmaz dediler. On bin bakımında yağını suyunu da koydurdum e noldu servislik olduk şimdi. Yıllarca 2007 poloya bindim böyle sorun görmedim diyebilirim. Corollamı seviyorum fakat daha baştan böyle can sıkmaya başlaması yüzünden huzursuzum. Ayrica servisin herşeyi kullanıcı hatasına sokmasindan dolayı ve servis fiyatlarından dolayı çokça şikayet mevcut. Aşınma yapan sıfır direksiyona adamlar kullanıcı hatası diyor. Bu paraya arabaya binen adamda malını hor kullanıp direksiyonu kemirecek değil. Belliki kronik sorun var. Bu konuda Toyota beni pişman edecekmi görecez ama bu markayla tanışmam hiç hoş olmadı.
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sorununuz çözüme kavuşur. Ancak bir kaç noktayı merak ettim. İlk olarak aracınız 9.500 km de 10.000 bakımına götürdüğünüzü yazmışsınız. Aracınız halen garanti kapsamında, hem sorun için hem de bakım için yetkili servise gitmediniz mi ? Eğer gittiyseniz servis ne dedi? Yok gitmediyseniz, belki de serviste garantiden yaptıracağınız bir sorun için niye para ödeyesiniz? Araç ve yakıt fiyatlarına yorum yapmıyorum. Vergi verene, bonus olarak araç ve yakıt veriliyor bizde.