0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlararacımın kafalıklar arkasındaki hoparlörleri patladı,serviste sordum 820 lira dediler ve teknik olarak ölçüsünü bilmiyoruz dedi.Varmıdır bilgisi olan?Aracın üstünde gelen orjinal marka nedir?Dışarıda mı taktırsam ama orjinali gayet berrak o yüzden çekiniyorum aynı berraklığı alamam diye.Teşekkürler
orjinali o kadar beğeniyorsanız o zaman Jbl veya diğer markaların ses kalitesini duyunca orijinal çöpmüş diyeceksiniz.
Orjinal hoparlöre 820 ₺ mi istediler o 800 ₺ ye canavar gibi midrange alırsınız Hocam eğer profesyonel sistem döşemeyecekseniz bu linktekileri satın alın size bahsettiğim hoparlör orjinalden daha iyi OTO HOPARLÖR OVAL 6X9 60W COAXIAL 1 ADET MASSIVE MS-CX69 71,17 TL yerine 70,46 TLhttps://urun.n11.com/hoparlor/oto-hoparlor-oval-6x9-60w-coaxial-1-adet-massive-ms-cx69-P265162925
Orjinal hoparlör 800 lira değil 10 tl bile etmeyecek kalitede dediğim gibi profesyonel ses sistemi düşünmüyorsanız benim verdiğim linkteki ürünü alabilirsiniz
bu fark standart teyp içinde geçerli mi
iyi olmuş patlamış 800 TL ye ön kapı hoparlörleri dahil 4 tane hoparlör alırsın çok yüksek watt lı hoparlör alma anfi vs kullanmıyacksan ki teyp doyurabilsin.
Aracı bugün tesisatçıya götürdüm ; baktık ürünlere falan ben sonuç olarak 1 çift alpine aldım arkaya , ancak ürünler kutuda değil açıkta rafta idi ben bunlar 2.el mi dedim yok 0 dedi bunlar ki montaj sırası ve sonrasında da tekrar sordum 0 mi diye evet dedi (üzeri hafif tozlu idi ). Taktık ve sonuç inanılmaz oldu yani standard teypte bu kadar fark olmaz diyordum ancak oldu.Ancak gün içinde dinlerken hafif kolonlarda zorlanma ,salisiyelik kesilme ve boğulma gibi var hissettim sesi öne alınca yüksek 30-35 kademe ve üzerinde oluyordu arkaya verince hissediyorum ama ön eski standartlara alınca kalite kötü ama sıkıntı yok.Götürdüm arkadaşa tekrar dinledik hasta doktora gidince düzelir misali baya uğraştık ama sadece bas da hafif yaptı , kendisi şundan dolayı dedi ; teybin çıkışı 25 Watt desteklediği için arkalarda her biri 50 olduğu için teybin çıkışları ısınıyor bu yüzden bu kesilmeler ve bozulmalar oluyor dedi , tek çözümü ya amfi yada yeni teyp veyahut bası -1,-2 de dinle dedi. Doğrumu bahsettiği şey bu konuda danışmak istedim bilen arkadaşlara.