0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke deldirdikten sonra antipas boyayla geçtirseydiniz üstünden.Bunun için normalde vidanın arka tarafına somunla takılmalı, en sağlamı o şekilde olur. Dayson tarzı bir ürünle de içini ve arka tarafı doldurun ki daha fazla çürüme olmasın.
Antipas dediğiniz işlemi toyota servisinde yaptırdım zaten. Tüpü takan yer 2 kez vida taktı buraya. 1 küçüktü söktak yaparken yalama oldu heralde sonra ikinci vidayı büyük akıllı vida taktı. Şimdide ben oraya farklı bişey yapacam diyor. Ondan gıcık oldum bu işe tampon altına aldırayım diyorum ama buradaki delikleri nasıl kapacam sıkıntı.Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2019, 13:16:43Sanki yılda 30 40 bin km yapıyormuş gittim milletin dolduruşuna gelip lpg taktırdım ne gerek varsa. 10 krş kar edecez diye uğraşıp duruyoruz.
90 km hızla gitseydim de lpg felan takmasaydım. Zaten 90 la gidin en fazla 5 litre yakardı şehir dışı. Şehiriçi de motosikletime binerdim.Şimdi bide canımı sıkan şey bana lpg taktır çok geciktin daha gecikme diyenler ya 0.45 krş iyiymiş şu anli fiyatlarla lpg de zaten uçtu. Bizde lpg de en az 500 tl yakıyoruz ayda demeye başladılar. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım 😌
Yazık olmuş bence. Pompacılar da düşünülmeli.