0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bujileri emme manifolt contasını değiştim gaz kelebeği maf sensörü temizliği yaptım kompresyon testi yaptım pcv valfini temizledim hararet ısı müşirini değiştim egzantirik sensörünü krank sensörünü değiştim vvt-i kontrol ocv valfi ve filitresini temizledim arabaya 2. bir 60 amper akü daha bağladım extradan voltaj düştüğü için vs dedim yok lpg de aynı benzinde aynı aklıma gelenler bunlar bir çözüm bulamadım.Bu arabaları sıfır alıp kullanan yok galiba burada sıfırkende böyle titriyormuydu acaba bunlar
2005 MODEL COROLLA SOL ARACIMDA RÖLANTİNİN FAZLA DÜŞMESİ VE TİTREME SORUNUNA ÇARE ARIYORUM. ARACIN BÜTÜN BAKIMLARI YAPILDI. BOĞAZ KELEBEĞİ TEMİZLENDİ BUJİLER DEĞİŞTİ OLMADI SUBAPLAR DEĞİŞTİ AMA MALESEF SORUN DEVAM EDİYOR. ÖZELLİKLE MOTOR ISINDIKTAN SONRA DALGALANMA OLUYOR. DEVİR SAATİ 800 İLE 400 ARASINDA GEZİYOR VE TİTRİYOR KALKIŞLARDA DİKKAT EDİLMEZSE STOP EDİYOR. MOTOR YÜKE BİNDİĞİNDE MESELA FRENE BASILINCA YADA LAMBALARI AÇINCA DEVİR 400 LERE KADAR DÜŞÜYOR SONRA TOPARLIYOR. BİR İNİYOR BİR ÇIKIYOR. UŞAKTA YAŞIYORUM. SORUNUM HAKKINDA YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM.
maf sensör, kelebek,rölanti motoru,kelebek konum potu, kapak havalandırma valfi,vvti zımbırtısı ve filtresi, buji, bobin,akü, şarj dinamosu,soğuk kompresyon, sübap ayarı ....nafile.Şu an çürük diye servise iki kapak hava hortumu, manifolt conta siparişi verdim, 4 adet würt yakıt sistem temizleyici, lukimoli motor iç temizleme ve motor onarıcı, radyatör çatlak tıkayıcı aldım uzun yola çıkarken bakacağız..Bir yöndende iyi oldu bindiğim arabanın her şeyini öğrendim, eskiden tamirci buji sökerken bile mal mal bakıyordum..Her şeyde hayır var, şimdi nerdeyse sanayiye gitmiyom..
Selamlar, sorun çözüldü mü?