0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amansız rekabetten dolayı c sınıfı araçlar artık d sınıfı araçları aratmıyor. corolla'nın son kasası gerçekten her anlamda level atlamış durumda. test sürüşü yaptım yol tutuş ve konfor önceki kasalarla kıyaslanmayacak kadar mükemmel olmuş. donanım desen zaten ağzına kadar dolu. eskiden sanruf olmayışını eleştirirdik şimdi o da var. sorunsuzluk, sağlamlık ve 2. elde zaten 10 numara. sıfır araba alacak olsam kesinlikle corolla olurdu. passat'ın dsg'si ve turbosu benden uzak Allah'a yakın olsun.
Öteki konuda bahsettiğim gibi zevkler renkler. Alınacak Passat'ın dsgsi sürekli kafa kurcalayacaktı, Alman araçlarında temizini bulmak sıkıntılı iş. Km düşük olsa da rodaj prosedürüne, turbo için motor başlatma durdurma prosedürüne uyuldu mu bilemez kimse. Ama Corolla da olsa, en üst donanımda şerit takip, kör nokta uyarı, sunroof, adaptif hız sabitleyici, aktif şehiriçi fren desteği gibi güvenlik teknolojileri dolu. Şahsen bu kadar param olsa D segment konforu mu yoksa C segment olsa da güvenlik teknolojileri mi diye düşünürdüm. Uzun yol yapan biri olarak bunların olmasını isterdim aracımda, insanlık hali belki 3-5 senede 1 kez dalacaksın ama o teknoloji hayat kurtarabilir.Passion donanımın kalite hissinin de yüksek olduğunu belirtmek lazım.
Barış abi mesajı düzenlediğin için görmemişim sorunu.Vision da bel desteği yok. Mazda sonrası kötü oldu. Daha yumuşak Yanal destek daha az ve uzun yolda ne yoruyor ne çok rahat. Mazdamda sert süspansiyon yorardı, corrollada süspansiyon güzel koltuk da yumuşak ama 1.83 cm biri olarak oturuş pozisyonunda bel desteği arıyorum.
Mutlu hocam koltuğu değiştirerek bel desteği sorununu çözebilirsin,umarım eklemeler arasına onuda yazmışsındır Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2019, 19:49:00Ama bel desteği gerçekten aranan bir özellik benim 93 model koca oğlanda bile varken sıfır corollada olmaması çok kötü.
Valla saçma piyasa, Mazda 6 tabiki de tüm hepsine 5 basar ama tutulmuyor bu ülkede. Otomatik ihtiyacım olmasa Vw alırdım ama otomatikte Japon'dan başkasına güvenemiyorum.