0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel araç, alınabilir. Fakat, vites kolu bana biraz uzun geldi, siz ne düşünüyorsunuz
Bencede uzun görünüyor otomatik olmalı ben düz almam Ama biz yaris kullanıcıları olarak bizi tatmin eder dimi?Bence aracın çizgileri çok hoş olmuş
Evet, Yaris'i beğenen bunu da kesinlikle beğenir.
Hakkı o zaman birartane sipariş edelim otomatiğinden
Harika olur valla, benim hanım zaten manuel vitesten nefret ediyor Minik SUV tarzı araçlara da bayılıyor. Fiyatı ne olur acaba bunun? Daihatsu Terios şu anda 29.000 TL civarında.
Benim bu tarzda favorim acıkcası nissan qasqahi..tipi fena deıl ama showroomda gormek lazım..Ben aurısı cıkmadan önce cok begenmıstım ama suan benım aracın kasası daha guzel gelıyo..Abi bana göre hangı toyotanın vitesi cok narin kii..Golf veya baska vw araclarının ne kadar kibar narin vitesi var ben benım araca bınınce garıpsenıyorum.Ama vites dedıgınde ele oturmalı.. ..Ya kusura bakmayın fıkrınız almak ıstedimm..Vitesi kestirip kaynatıp boyunu kısaltma sorun yaratırmı sizce..
Hakan abi Toyotanın 4X4 teknolojileri Subarudan zayıf mıdır ki sence ya?? ya da sen 2 firmanın çıkardığı ürün daha kuvvetli olmuştur anlamında mı söledin ?? merak ettim doğrusu??