0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Mutlu Tekir (30216) Mutlu bey mikrofon sizde
Bir kaç defa inceledim. Orta büyüklükteki aileler için ve bazı bölgeler dahilinde değerlendirilebilecek bir araç.Yalnız eskiden üst sevye ya da nadir denebilecek araçların buradaki paylaşımları, paylaşım olmaktan öteye geçmezdi genelde. Şimdilerde ise oldukça sradan denebilecek bu araçların (buradaki sıradanı hangi anlamda kullandığımı tahmin edebilirsiniz, tahmin edemeyenler aşağıda sorabilir ) da paylaşımdan çok da öteye geçemeyecek olması düşündürücü!.
Sizi anladığımı umarak bir ekleme yapayım. Başka bir forumda da aynı şeyi yazmıştım, kendinizden de pay biçebilirsiniz. Bundan 3 yıl önce x markanın 5 yaşında 50.000 km'deki arabasını alabiliyorken, bu süre içinde gelir düzeyim, birikimim vs artmasına rağmen bugün x markanın 5 yaşında 50.000 km'deki arabasını bırakın almayı yanından geçemiyorum. Gelir düzeyim daha yüksek ama alım gücüm çok daha düşük..Sorsanız yıllık enflasyon %10-15 ama benim hesabıma göre %33
Sorsanız yıllık enflasyon %10-15 ama benim hesabıma göre %33
Fehmi abi mesleğin gereği muhtemelen senin hesabın doğrudur benim sektör bazında hesaplamalarımda %39 gibi bir rakam çıkıyor, gözlerimiz yollarda "nefes vergisi" bekliyoruz