0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun, uzun süre bir araçla devam edince kısa süre sonra ailenin parçası gibi oluyor, ayrılmak da epey zor oluyor haliyle. Siz de bu zorluğu yaşadınız anladığım kadarıyla. İlk aracım Hyundai atos da bunu yaşamıştım, son olarak Linea yi satınca da epey hüzünlendim. Allah kaza bela vermesin yeni araciniza da güle güle binin.
Herkes için her ikisi de hayırlı olsun.
Alana da satana da hayırlı olsun. Yeni aracınız da şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim. Moralinizi bozmasın da, Opel Astra'yı görünce tüylerim ürperdi. Arkadaşımda da var, bugün öğrendim ki şanzımanı sıkıntı çıkarmış. 46 bin TL fiyat çıkarmışlar. Şimdi çıkma şanzıman bakıyor. En düşük 10 bin TL'den açıyorlarmış kesenin ağzını. Ucuza temiz şekilde halletmek için şanzımancıları dolaşıyor.
Hayırlı uğurlu olsun Selman abi J kasa mı aldın yoksa H kasa mı ?
Dizel otomatik J 1.6cdti.
Selman abi güzel bir tercihte bulunmuş sen de bu karardan geri döndün abi
Hangi karardan döndü onu anlayamadım Anıl.
Astra j 1.4T otomatik alacakken 308, Mazda 3 ve en sonunda Corolla'ya karar kıldım da.
Alanada satanada hayırlı olsun Selman hocam. Yeni arabada şimdiden hayırlı olsun 🙂
Selman hocam anladığım kadarıyla sen aracı sattığına epey üzülmüşsün alanada satanada hayırlı olsun, alacağın araç için içini karartmak gibi olmasın ama pek hoş bir araba değil 4 ay önce aynısını 2016 dizel otomatik 60 bin km'de sattık yerine 2018 Corolla aldık kuzenim opelden inip corollaya binince dünya varmış dedi aldığımızın ertesi günü Çanakkale turuna çıktı dönüşte İzmir ve Burdur'a uğradı toplamda 2700 km yol yaptı hiç yormadı,Opel olsaydı canımı çıkarırdı dedi yani bende bir kaç kez binmiştim opele biraz sert ve içi dar toyata ya göre yakıtı fazla tek artısı turbo olduğu için bastınmı yapıştırıyor o yönden Accord'u aratmaz ama konfor olarak senin eski canavar emektarı yanına yaklaşamaz,son olarak hakkında hayırlısı olsun yeni araçta hayırlı olur İNŞALLAH.
selman bey, hayırlı ve hakkınızda hayırlısı olsun. ümit bey'e katılıyorum opel çok sert bir araba. keşke civic veya corolla alsaydınız. accord'un konforunu çok arayacaksınız. yine de hakkınızda hayırlısı olsun.
2014 Opel astra h kullanıcısıyım. Evet sert süspansiyon ları var ancak virajlarda avantajını hissediyorsunuz. Yol tutuş olarak japon araçlarından iyidir diyebilirim. Bu araca da alışınca satasınız gelmeyecek bence. Hayırlı olsun. 2016 olan model çok daha iyidir. Ve dizeli çok performanslı.
Astra G kasa 1.9 dizelini kullanmıştım 250bin km.deydi. Türk yollarında kullanılmasına rağmen hiç 250bin km.de gibi hissettirmiyordu araç. Ben tokluğunu sessizliğini beğeniyorum açıkçası. Yol tutuş da güzel. 2015 model 1.6 atmosferik manuel lpglisine binmiştim. 17" janta rağmen bana konforlu gelmişti. Mazdam'dan daha konforluydu, tabiki Corolla kadar konforlu olamaz, ama arada dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Yol tutuş da atlanmamalı. Sınıfının liderlerindendir. Selman abi bir defa daha hayırlı olsun dileyim buradan da. Dene, beğenmezsen rahatça satarsın, istediğini alırsın tekrardan aynı fiyatlara.