0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardes resimdeki arac citroen C4 e benzıyo..Orda model yılı arlıgı belirtmemiş..Olur mu bilemem ama bence yaptırma..Benim aracımda var ben aksesuarcıdan 45 tl ye almıstım.Neden yaptırma dedigime gelince de senin arabanın rengi yanlış hatırlamıyorsam Gümüs gri rengindeydi.Çıta o renkte kendini cok göstermez sönük kalır..
Utku kardes cam çıtasından vazgec gel..Benim önerim ön arka ve yan marşpiyel yaptırman..Bunları dısardan ucuza bulabilirsin..Ben yaptırmak istiyorum ama yaptıramıyorum Burda mardinde yollarda oyle hız kesiciler varki sanki deve'ye hendek atlatıyormus gibi arabayla yanlamasına gecebiliyorum ancakk..Kardes tavan spoiler konusuna gelince ben serviste 150tl verip polisetın ürününü taktırmıstımm..Ancak paraya kıyacam dersen sana önerim TTE marka ithal spoiler var corolla t-sport ta kullandıkları onu taktırmanı tavsıye eder sahsende gormek isterim..Bu arada kardes ön panjur yaptıracam demişsin corolla tSportun kine benzer bir panjur yaptırabilirsen sahsen bende isterim(ARacın rengı okyanus mavisi benimki) kardes beni unutma yeter..Ama aksesuar konusunda TTE lerin fıyatınnı bılıyosunki biraz kalın kacıyo...
cok pahalı degilmiş te.işte eskı kasa corolla hb lere nasıl montajını yapacaz.onun bide onun yerıne t sport'un ön panjuruna hastayım bende
Murat yanlış hatırlamıyorsam komple nikelajdı..