0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağlık olsun Aydın:))))...Bu arada hanım doğum günü hediyesi olarak AFSAD'ın 1.kur fotoğrafçılık kursuna kaydetmiş beni. Yarın ilk derse gidecem hasta hasta:)))
Neyse gene iyisin Umut, ya dans kursuna kaydettirseydi ne yapardın
Nikon coolpix L14 var bende ama hala hiçbir özelliğini bilmiyorum bazen çok güzel çıkıyo resimler bazende bulanık eminim hata bende, yoksa ben çocukluğumdan beri makine olarak nikon canon ve zenith duyardım makine için. Bazen çok şahane makro fotoğraflar çekebiliyorum
Niye ya? Süper piyasa olur valla dans kursunda bana uyardı))))))Fotoğraf kursundan da umutluyum bakalım:))))))))) Umut fakirin ekmeği ye memet ye...
abiiii sormuştum size ya makine aldıkkk Fujifilm finepix 5800
Umut abi nasıl oldun iyimisin, dişin kesmeye başladı mı? özel çekimlere ne zaman başlıyorsun?
Ahmet güzel makina iyi bilirim Fuji yi çekimleri yumşaktır, çünki 1 sene akdeniz bölge sorumluluğunu yaptım
Bakayım bugün ik dersten sonra söylerim özel çekimlere ne zaman başlayacağımı:))))
hııım! 3 kursiyeri ormanda dökülen yaprakların arasında hayel ettim bir an ağaçlar la bütün olmuş doğal vücütlar Nasıl olur ama?
))))))))))))))))))))))))Aydın yeni gördüm mesajı atlamışım....Eğer ormanda son foto çalışması yaparsak senin bu kurguyu kullanacağım söz:)))))
ooooo bu fotografcının aşkı nikondan başka taraflara kaymış )))))