Merhaba aranıza yeni katıldım . Aracımı 21 ağustos ta ANKARA dan aldım. 1 hafta boyunca sorunsuz bindim . Yolda giderken aniden araba silkelemeye ve gaz almamaya başladı bende sağa çekip benzin'e aldım ve devam ettim. Gidip gaz aldım yeniden gaza aldım çalışmadı,bende lpg ustasına gittim. Beynin diyafram kapattığını 10 yıllık bir beyin olduğu için beynin değişmesi gerektiğini söyledi. Bende değiştirmesini söyledim . ATİKER marka beyni taktı. Ne olduysa bundan sonra oldu arabanın gaz ayarını bir türlü yapamadılar. otomatik jikle devreye girmedi , yolda giderken ana yola girmek için yavaşladığımda stop etti 2-3 kez. yaklaşık 2 haftadır bu ayar işi için uğraşıyorum . geçen hafta tam oldu dedim bugün sabah hararet iyi , rolanti iyi iken yine viraja yaklaşırken stop etti neredeyse yolun ortasında kalacaktım. stop ettikten sonra tek marşta alıyor sıkıntı yok ama bu neden olabilir. LPG beyninden mi ? yoksa başka bişeyden mi düşünüp duruyorum. Bu arada benzinde hiçbir sorunu yok. Bujiler, buji kabloları,triger kayışı devir daim yeni değişmiş durumda. Yardımcı olursanız sevinirim.