0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler ;Bir kaç gün önce auris marka bir araç aldım yanlız araçta bir kaç ufak problem var bunlar için desteğinize ihtiyacım var destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim+ESP (VSC) ne yaptıysam o tuş uzundan bas hiç bir işlev yok esp ne devreye giriyor ne devreden çıkıyor sadece araç yarım kontaktayken ışığı görüyorum ama kendi kendine sönüyor yarım kontaktada herhangi bir işlevi yok tuşun maalesef (GÖSTERGEDE VSC ANAHTAR İŞARETİ ÇIKIYOR YARIM KONTAKTA)(aldığım sahibi aküyü 5 6 ay önce değiştirmiş)+Ön otomatik camlar otomatik olarak iniyor ama kalkmıyor arka camlar hem iniyor hem kalkıyor uzun süre basılı tutum herşeyi yaptım ama yok+Şöfor kapısından kapıyı kitlediğim zaman diğer kapılar kitlenmiyor iç tarafdan ne yaptımsa beceremedim Herşey için şimdiden çok teşekkür ederim...
Teşekkürler ama aracın bir tek sağ ön kapısında lokal boya var onun dışında bir hasarı yok ekspertiz ve kaportacıma gösterdim aracı aküsü yeni değişmiş bir araç abs vb. Herhangi bir arızası yok aslında sadece esp tuşunu yani vsc tuşunu kullanamıyorum
Birkere yanıyor ve sonra sönüyor ama esp çalışıyor patinaj felan yaptığımda yanıp södnüğünü görüyorum çünki acaba sigorta yada tuş ile ilgili birşeymi