Bostancı oto sanayide ri-car toyota özel servisi var. Ben aracı aldığımdan beri oraya götürüyorum, fiyatları makul. Bunun yanında kartal sanayide yıldırım toyota var. Orası da güzel bir yere benziyor.
Bu yazdığım iki yer de toyota ustası olduğundan araçlar deneme tahtasına dönmüyor. İçim rahat.
Aracı aldıktan sonra hemen usta arayışına girişmiş ve internetten ri-car otoyu buldum tavsiyeler üzerine de kaydetmiştim telefona. Aküm bitti, çalıştıramadık çekici ile (daha evvel araştırmasını yaptığım için) ne olur ne olmaz diye ri-car'a gittim. Sorun aküdeymiş çalıştırdı usta, hatta başka müşterisi vardı ona da sordum nasıl burası diye çok memnunum ben, nereden buldun burayı dedi araştırdım dedim.
Neyse bu sefer kornam çalmamaya başladı telefon açtım ri-car'a abi aurislerde kronik sorun 300 ama sana 250 dedi.
Bir yeri daha aradım kartalda ışık oto sanırım. Abi bişi değil 30 tl falan ama korna bozuk ise orjinal mi yan sanayi mi istiyorsun ona göre fiyat veririm getirin bakayım dedi.
Yani

sürekli gittiğim yer olur beni hatırlar 300 ama sana 250 kısmını anlarım. Daha sorunun ne olduğunu bilmeden direkt kornayı değiştirme fiyatı vermesi de tuhaf geldi bana