Gönderen Konu: Ae 101 98 corolla aks körük ve kafa sorunu..?  (Okunma sayısı 11954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
Ynt: Ae 101 98 corolla aks körük ve kafa sorunu..?
« Yanıtla #20 : Mart 30, 2009, 19:18:19 »
Mehmet bey afedersiniz ama o fiyata bir oha demek isterdim o şahsiyete.Aman diyim.Bahsettiğiniz sorun muhtemelen benimki ile aynı.Benimde geçen ay 80 lira dediler öyle kullanmaya devam ettim.Ve sonunda olan oldu...Sizinkide sanırım aynı sorun.

Aslına bakarsanız benimkini sabotaj oalrak düşünüyorum.En son motoru bakıma soktuğum hafta başladı bu arıza.Körüklerin nasıl birşey olduğunu görüncede tezim kuvvetlendi.

Motoru bakıma bıraktığımda sanırım körüklere bir çizik attılar.Yani bıcakla falan.Zaten hemen olacak değildi ve birkaç gün sonra iyice açıldı.%90 böyle düşünüyorum ama çare yok.

Bu konuyuda çaresiz her olay gibi öteki dünyaya bırakıyoruz. :D
alper bey o parayı verip yaptıramam zaten işçilikle 750 falan tutar sanırım..çok ses gelmiyo bir kaç kez duydum tam bozmamış sanırım kafayı...sadece körüğü değiştircem onu yağlarız sorun kalmaz eğer devam ederse yan sanayisi varmıs 80 ytl.civarı işçilik falan 100 ediyor mecbur onnu taktıracağım..biz hep ondan takıyoz dedi...soruda çıkmıyo dedi...bakalım...o kadar para veremem..servis böyle yaparak insanları sanaiiye mecbur itiyor...kimse orjinal taktırmıyor diyor..
98 corolla xei special..(efsanee)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 30, 2009, 19:18:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Mart 30, 2009, 21:39:45 »
Sanayi'e bir götürün bakalım.Belki sadece körüklerle yırtarsınız.Ama yinede şanzıman yağıda değişecek eğer körükler yırtıksa.Geçmiş olsun.
Bana bir harf öğretenin , 40 (kırk) yıl kölesi olurum.  Hz. Ali

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 30, 2009, 21:44:13 »
Mehmet Bey 1 Ay önce hem aks kafalarını hemde körükleri değiştirdim çifti işçilik dahil 150 lira verdim ( Malzeme çin malı falan değil )
Fiat Linea 1.4 T-Jet Dynamic (2008)
Toyota Corolla 1.6 GLİ (1994)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 31, 2009, 07:53:21 »
  Bu parçalarda kesinlikle malzeme kalitesinden emin olmak lazım. Hata affetmeyecek bir aksam. Ayrıca aynı işin işçiliği ile tekrar uğraşmamakda maliyeti azaltacaktır ama güvenliğin yanında bunun bir anlamı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Mart 31, 2009, 20:36:58 »
Valla ne yaparsanız yapın ama yapılırken gerekirse 2 saatte sürse bekleyin,izleyin.Test sürüşüne çıkılırkende beraber gidin.Yoksa sabotaj uyguluyor adi herifler.
Bana bir harf öğretenin , 40 (kırk) yıl kölesi olurum.  Hz. Ali