0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toplam 10 adet civata..
Tozluk başına 2.5 adet mi somun var? )))))))))) Ehe ehe ehe...
Aynen öyle Umut abi.Tozluk başına 2,5 adet somun var.Şaka bir yana önlerde 3'er arkalarda ise 2'şer somun var..
Özcan müsait olduğun bir ara benim corollanın tozluklarınada bir el atsan, senin tozluklar baya güzel olmuş eline sağlık.
Bir de tozlukları anlattım, bir sprey sıktı, sildi, fabrikadan yeni çıkmış gibi parladı... gerçekten arabanın görünümünü etkiliyor... önceden dikkat etmezdim, gerçi neyine dikkat edeceğim brodwayin
Ya iyi hatırlattın onu çıkarmak gerek bu aralar garajdan...Şu İstanbula gidip gelme ve ameliyat işlerini halledeyim gidip çıkarayım onu...
nazik binmek değil de, bu kadar çabuk yırtılmasına canım sıkıldı... neyse, temizlikçinin önünden geçerken, şu sonax ürünleri sordum, fiyatları bu şekilde, internetten alayım mı dedim... çok iyi dedi, özellikle , çizmeyen, mikrofiber bezleri de al, onlarla daha iyi silersin , sünger bazen sakıncalı oluyor dedi.. süngerin içine çamur toprak kaçtığında, sıktığın zaman dışarı atmadığından, gözünle de görmediğinden, silerken çizebilirsin dedi... bir de tozlukları anlattım, bir sprey sıktı, sildi, fabrikadan yeni çıkmış gibi parladı... gerçekten arabanın görünümünü etkiliyor... önceden dikkat etmezdim, gerçi neyine dikkat edeceğim brodwayin
Bence sen arabanın arkadan net bir şekilde fotografını cek ve photoshop bilen birine gönder ve aklına gelen yerleri soyle o da program ile boyayıp sana göndersin.Bi ön görüş olur senin için.
bence " vvt-i "yazısı ön planda olmalı, özel bir motor ve diğer arabalarınkinden farkımız bu, "16 valve" yazısı arka planda da kalabilir...
VVT-i guzel durmus. Bence hepsini kirmizi yapma Ozcan. Sen bilirsin yine de...