Gönderen Konu: yeni nesil corolla larda performans hava filitresi  (Okunma sayısı 1504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamı seviyorum
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
yeni nesil corolla larda performans hava filitresi
« : Mart 26, 2009, 15:52:28 »
arkadaşlar benim düldüle performans hava filitresi taktırmak istiyorum.artı ve eksi yönleri.ayrıca yol bilgisayarında herhangi bir sorun olurmu***?yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
(ALPADOR)

Toyota Club Türkiye

yeni nesil corolla larda performans hava filitresi
« : Mart 26, 2009, 15:52:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni nesil corolla larda performans hava filitresi
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2009, 17:06:21 »
Alper Bey, bu konuda forumda bayağı bir işlenmişti hatırladığım  kadarıyla. Arama fonksiyonu kullanabilir veya Modifikasyon bölümü altındaki başlıklara bakabilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 26, 2009, 17:39:40 »
Alper Bey, bu konuda forumda bayağı bir işlenmişti hatırladığım  kadarıyla. Arama fonksiyonu kullanabilir veya Modifikasyon bölümü altındaki başlıklara bakabilirsiniz.
Aynı fikirdeyim. Arama yaparsan oldukça detaylı açıklamalar bulabilirsiniz Alper bey. (İsterseniz sadece Alper)
 Ayrıca sizin araç Lpg li idi değil mi? Böyle bir durumda Açık tip Performasn Hava Filtresi faydalı olmayabilir. Ama eminim bu detayı daha iyi bilen ya da denemiş arkadaş vardır. Ama kapalı tip sorun yaratmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2009, 01:18:45 »
alper bey buyrun hali hazırda takıp denenmişi var, benzinli ama bu, tüpte nasıl bi verim verir bilmiyorum;

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2009-corolla-filtre-sesi/
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamı seviyorum
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2009, 13:06:07 »
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.bu konuda fazlasıyla aydınlandım.
(ALPADOR)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2009, 14:56:34 »
yardım edebildiysek ne mutlu bize ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamı seviyorum
« Yanıtla #6 : Mart 28, 2009, 12:52:11 »
tekrar teşekkürler arkadaşlarda toyota clup sitesinde neden bir konu hakkında yardım istenildiğinde bu konu daha önce işlenmişti,arama fonksiyonuna bakabilirsin gibi kelimeler yazılır anlamıyorum.daha öncede trafik kaza raporunda arkadaşlar yardımcı olabileceğim konu olursa sevinirim dedim bazı arkadaşlar sanki düşmanca bir laf etmişim gibi tepkilerde bulundular.ben bu sitenin dostluk arkadaşlık gibi kavramların önem verildiğini düşünürken neden düşüncelerimin tersi çıkıyor anlamıyorum.neyse konu uzun ama bu yazdıklarımı site yöneticileri dilerim okur.öğrenmek istediğim filitre olayına gelince baktım burada tepkilerle karşılaşıcam bende servisle görüştüm ve bu yeni modellerde performans hava filt.takıldıktan sonra problem olacağı  ve araç bilgi ekranında (yol bilgisayarı)arıza lambasının yanacağını söylediler.tekrar söylüyorum yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan allah razı olsun.
(ALPADOR)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 28, 2009, 21:05:26 »
ah alper bey ah.. belli ki benim verdiğim linke göz atmamışsınız.. servis farkında bile değil dizellerin bir parçası ile bizim benzinlilere açık tip hava filtresi takılacağının...ben parçayı almaya gittim servisin tepkisi; "ama sizin aracınız benzinli, bu parça sizin aracınız için değil" benim verdiğim linke bir bakar mısınız? haa daha detaylı daha güzel bilgi istiyorum derseniz her zaman yardımcı olmaya hazırım hele yeni corollasını modifiye etmek isteyen birisine :P alper bey ben yeni corollaya taktım filtre, ikaz lambası falan yanmadı, hiç de sorun yaşanmadı, araç da kelimenin tam anlamıyla 2.5 v6 motor varmış gibi böğürüyor :) nasıl yaptığım o linkte yazıyor, yok ben ille de bu sayfada yardım istiyorum diyorsanız söyleyin ben burdan da yardım ederim, site yöneticilerinin söylediği şey forumda kirlilik olmaması içindir, yani atıyorum 10 tane ayrı filtre konusu olcağına bir tane yeni corolla filtre konusu olur, bu konuda sıkıntısı olan için derli toplu tek bir kaynak olur, kimse size ters bir cevap vermek istemiyor, sizi tersleyince bonus puanlar da kazanılan bir ateri oyunu da değil forum.."arama fonksiyonunu kullanarak bulabilirsiniz" tepkisinin tek bir amacı var o da bir "database" (veritabanı) yaratma isteğidir..derli toplu tek bir kaynaktan bilgi..bu konunun işlendiği sayfanın adı da sanırım "vvt-i motorlara filtre takma sorunu ucuz ve orjinal parça ile çözüldü" bu tarz bir başlığı vardı, bu sayfadan edindiğim bilgilerle taktım ben filtre, size de o sayfadan öğrendiklerim ve üstüne tecrübe ederek eklediklerimle yardım etmeye hazırım..yardımlarım sonucunda kimse bana aferin demiyor, kimseden para falan almıyorum, sırtım sıvazlanmıyor, içimden gelerek yardım ediyorum bu sitedeki her üye gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 28, 2009, 21:54:57 »
  Alper, Türkay'ın yazdıklarına aynen katılıyorum. Olayı özetlemiş. Siz saygı ile ve forum kuralları içerisinde bir sorununuzu dile getirdikten sonra kim, ne için size tepki gösterebilir?
 Seni, bu konunun işlendiği diğer sayfaya yönlendirmeye çalışmamızın sebebi, orada bu konunun etraflıca daha önceden tartışılmış olmasındandır. Bu sayede o sayfada daha çok ve net bilgiye ulaşabilirsin. Bu linki vermek, ya da arama motoruna yönlendirmekte bir paylaşımdır ayrıca. Bunlarda senin ve senden sonra bu paylaşımlara ihtiyaç duyabileceklerin faydasınadır. Yani Türkay'ın bahsettiği veritabanı yaratmak. Ama ihtiyacın olduğu sürece ve bilgimiz, tecrübelerimiz sınırları içinde de elimizden geldiince yine paylaşımda bulunmaya çalışırız elbette. Ayrıca arama motoru sayesinde filtre takmanın yanında, markalar, nasıl takılacağı, nasıl temizleneceği ve dikkat edilmesi gereken noktalarda detaylı olarak karşına çıkacaktır.
 Umarım açıklamalar sizin için yeterli olmuştur ve umarım istediğiniz uygulamayı en sağlıklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.