0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım tekleme gibi birşey:))
bir usta ile araç seyir halindeyken makinaya bağlanılıp teste çıktık. Ve usta dedi ki silkeleme yapmaya başlama esnasında regülatör soğumaya başlıyor. Git aracının devirdaim kalorifer peteklerine musluğuna baktır dedi. Bir de dedi ki asla arabanın havalandırmasını soğuk konumuna getirme. Bu sıcakta duracak dedi. E o zaman ben yaz aylarında ne yapacağım? Tüm araçlar için geçerlimi ki bu? Regulatör mü arızalı ? Regülatör suyu yanlış yerden mi alıyor?
Mehmet Kesinlikle Buji kablosu değil en azından ben ve diğer arkadaşlarım tüpten sonra Buji kablolarımızı yeniledik ve hepimizinki yan sanayi ve farklı marka benim seiwa marka bir arkadaşımınki yanlış hatırlamıyorsam Ducuto gibi bir şeydi ama sıkıntı yok bende eskileri de duruyor fakat ölçüm cihazında fire verdi benzinde sıkıntı olmaz belik yakıt fakat tüpte olur demişti ve o yüzden değiştirdik bu silkeleme bence ateşleme sisteminde ama illa buji ve buji kablolarında olmayabilir Ateşleme gelişigüzel birşekilde yapılmaz, distribütör tarafından ayarlanmış bir düzeni vardır istersen burda yazanları dikkate al belki sorunun çözümü buradadır.arkadaşlar bu distribitor kapağını değişirken kablo girişlerinde numaralandırma var bunların bi önemi var mı yoksa araba çalışıyosa problem olmaz mı ben numaralandırmaya göre kabloları uyduramadım da uzunlukları erişmedi