Gönderen Konu: Flash Karbüratör  (Okunma sayısı 8092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Flash Karbüratör
« : Eylül 08, 2006, 20:35:48 »
arkadaslar ozellık lede murat malum yenı aldıgım flash eskı olmasından dolayı ufak tefek sorunları var karburator hava alıyor ve bir kere yapılmasına ragmen tekrarladı şimdi bu flash ın karburatoru kac paradır veya temız cıkma bulabılırmıyız sordugum bı kac kısı flash ların motor bolmesındekı yuksek sıcaklıklardan dolayı boyle sorunların cıktıgını soyledıler
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Toyota Club Türkiye

Flash Karbüratör
« : Eylül 08, 2006, 20:35:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Flash Karbüratör
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2006, 21:00:39 »
Flash karbüratörünün sıfırının çok pahalı olacağını zannetmiyorum.Aksaraya kendin gidersen parça koduyla beraber sıfır fiyatlarını öğrenebilirsin.Yalnız hepsine sor ortalama fiyat ortaya çıkar zaten.Arada çok ucuz veren varsa yan sanayi fln olabilir.

Açıkça diyeceğim karbüratör gibi önemli ve karmaşık bir parçanın sıfır alınmasının daha ekonomik olacağı kanaatindeyim.Çıkmasınında bozulmayacağı kesin değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2006, 03:20:49 »
Temiz çıkma da bulunabilir tabi.Bostancı sanayide vardır kesin.Ama dediğim istisna...
Sıfırıyla arasında az bir fark varsa sıfır alınması daha yararlı tabi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2006, 21:52:06 »
Bu hafta içi Aksarayda olucam, Renault yedek parça üstadlarından bilgi alırım, açıkcası pek bilgim yok fiyatı hakkında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2006, 23:32:10 »
eski bir manager kullanıcısıyım karbüratörleri flash la aynı diye biliyorum eğer karbüratörün esnemetini sağlayan karbüratör takozundan kaçırıyorsa 120 ytl sıfırı bundan emin olmak için araba çalışırken karbüratörü oynat bakalım hava kaçak sesi gelecek mi birde eğer sorun karbüratörtde çıkarsa güzel bir ustaya kelebek şamandıra vb. parçalarını değiştirt yenisini almaktan ucuz çıkma almaktan daha güvenlidir ha bide tam olarak bilmiyorum manager larda değişik bir sistem vardı karbüratör soğutma sistemibir fan sayesinde havayı alıp karbüratöre üflüyordu sende de o sistem varsa sağlamlığını kontrol ettir kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2006, 09:50:12 »
Sordum ama çok zor bulmak dediler, üretici firma en az 1000 adet gönderiyormuş kimse almaya yanaşmıyormuş o yüzden. Ya arayıp bulucan birilerinin elinde kalmış bir tane sıfır yada çıkma bakıcaksın ama bana da en mantıklısı iyi bir ustaya tamir ettirmek geliyor.

Kadıköy Hasanpaşa Karbüretörcü Ahmet usta vardı yılar önce, Bosch servis aynı zamanda onu tavsiye ederim. Eğer hala dükkanı açıksa, mükemmel bir ustaydı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Eylül 16, 2006, 13:29:06 »
ilgilenen ark cok tesekkurler karburator un uzerındekı 3 adet saplamadan bırı tamamen bosa donuyordu yenı dıs acılıp degıstırıldı sımdı karburator hava almıyor ama az da olsa tekleme devam edıyor bende yenı bır karburatorcu buldum besıktas ta yıldız posta cad. hemen alt caddesınde  onumuzdekı hafta sonu oradayım
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2006, 14:10:20 »
o arabalarda hep aynı sorun ısınınca sapıtıyolar neyse sorunun hallalolduysa mesele yok kazasız belasız gezmeler