0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2001 avensis almayı düşünüyorum. Bu araçlar hakkında çok bir bilgim yok. 2.0 motor manuel Olarak bulduğum bir araç var. Bu araçların kronik arızaları dikkat etmem gereken noktaları nelerdir? Lpg ile uyumu nedir ? Baktığım araçta lpg mevcut değildi. Bu araca sahip veya daha önce kullanmış üyeler bilgiler verebilirse sevinirim.
Almak istediğiniz aracın herhangi bir kronik sorununu duymadım d4 motor bir araç olduğu için daha önce LPG takılmıyordu ama şuanda takılıyor cangaz marka LPG kiti takıyorlar maliyeti proje dahil 2000 TL yakıt olarak %40 tasarruf sağlar aracın konforunu soracak olursanız kalbur üstü bir araçtır zaten 2001 2002 modelleri makyajlı kasadır sol extra paketlerinde sanruf koltuk ısıtma deri koltuk yol bilgisayarı ve ön cam resistansı mevcuttur otomatik düşünürseniz sağlam bir tork konvertör lü şanzımana sahiptir bakımı düzenli yapılırsa kolay kolay arıza çıkartmaz tek kusuru bazılarında denk geldim ön göğüste çatlama mevcuttu belkide yanlış temizlik ürünü kullanımından kaynaklı olabilir,en son form üyemiz @Bora Akın (33537) bey kullanıyordu tam km bilgisi aklımda değildi ama 400 binli kmlerde satmıştı ama sadece benzinde biniyordu.