0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pazar günkü Hürriyet İnsan Kaynakları gazetesinde ki iş ilanına istinaden,Ankara'daki Mazda bayilerinden birine iş başvurusu yaptım.Bu arada Mazda 6'yı da yüzeysel olarak inceledim.Baştan sona yenilenen 6,yüzeysel olarakta olsa çok güzel izlenimler oluşturdu bende.İşçilik son derece başarılı.Direksiyon ve vites topuzun da kullanılan deri,ön konsol ve vites etrafında kullanılan Maun tarzı Siyah ahşap kaplamalar kaliteli ve aracı bir o kadar da zengin gösteriyor. Bende başvurusunu yaptığım markanın araçlarını arştırmak için resmi internet sitesine girdim.Site tam anlamıyla bir felaket diyebilirim.Bildiğiniz gibi Mazda,Türkiye distribütörü ile yollarını ayırdı ve satışları kendisi yapıyor.Mazda gibi bir firmaya böyle dandik ve kalitesiz vir siteyi yakıştıramadım.Araçlar hakkında bilgi var ama fotoğraf yok.Fotoğraf galerisi yok.Fiyatlarıda sanki biraz pahalı gibi geldi bana.Sizce de öyle değilmi arkadaşlar... Kayseri Toyota ve DAF'ta eleman alımı yapıyor.Vallahi ne yalan söyleyeyim DAF için Şırnak kadrosuna girmeyi isterim.Home ofis şeklinde çalışma sistemi var.Renault'nun bayisi Ali Rıza Onat'ın personel özellikleri hepsinden daha iyi ama işin ucunda Renault olunca isteğim kalmadı işe karşı... Utku Aktif satış danışmanı lazımmı size ? ! Bu da Mazdanın linki...http://www.mazda.com.tr/
Abi fotograf galerisi var ve fotograflar açılıyor.
Resimler açılmıyor bende galeri var da.... Hangisine tıklarsam tıklayim aynı resim var ekranda, mavi bir mazda 3 Gerçi fiyatları çok abartı resmine nakıp ne yapayim :p