Gönderen Konu: MAZDA MOTOR TÜRKİYE A.Ş  (Okunma sayısı 2141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
MAZDA MOTOR TÜRKİYE A.Ş
« : Mart 25, 2009, 23:47:56 »
  Pazar günkü Hürriyet İnsan Kaynakları gazetesinde ki iş ilanına istinaden,Ankara'daki Mazda bayilerinden birine iş başvurusu yaptım.Bu arada Mazda 6'yı da yüzeysel olarak inceledim.Baştan sona yenilenen 6,yüzeysel olarakta olsa çok güzel izlenimler oluşturdu bende.İşçilik son derece başarılı.Direksiyon ve vites topuzun da kullanılan deri,ön konsol ve vites etrafında kullanılan Maun tarzı Siyah ahşap kaplamalar kaliteli ve aracı bir o kadar da zengin gösteriyor.
  Bende başvurusunu yaptığım markanın araçlarını arştırmak için resmi internet sitesine girdim.Site tam anlamıyla bir felaket diyebilirim.Bildiğiniz gibi Mazda,Türkiye distribütörü ile yollarını ayırdı ve satışları kendisi yapıyor.Mazda gibi bir firmaya böyle dandik ve kalitesiz vir siteyi yakıştıramadım.Araçlar hakkında bilgi var ama fotoğraf yok.Fotoğraf galerisi yok.Fiyatlarıda sanki biraz pahalı gibi geldi bana.Sizce de öyle değilmi arkadaşlar...
  Kayseri Toyota ve DAF'ta eleman alımı yapıyor.Vallahi ne yalan söyleyeyim DAF için Şırnak kadrosuna girmeyi isterim.Home ofis şeklinde çalışma sistemi var.Renault'nun bayisi Ali Rıza Onat'ın personel özellikleri hepsinden daha iyi ama işin ucunda Renault olunca isteğim kalmadı işe karşı...
 Utku Aktif satış danışmanı lazımmı size ? ! :D   Bu da Mazdanın linki...

http://www.mazda.com.tr/
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

MAZDA MOTOR TÜRKİYE A.Ş
« : Mart 25, 2009, 23:47:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: MAZDA MOTOR TÜRKİYE A.Ş
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2009, 23:53:40 »
Galeri var ama resimler açılmıyor o da güzel valla :) mazda 3'e baktımda Özcan abi 37,300 den başlıyor biraz abartmışlar sanki fiyatları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2009, 23:59:53 »
  Pazar günkü Hürriyet İnsan Kaynakları gazetesinde ki iş ilanına istinaden,Ankara'daki Mazda bayilerinden birine iş başvurusu yaptım.Bu arada Mazda 6'yı da yüzeysel olarak inceledim.Baştan sona yenilenen 6,yüzeysel olarakta olsa çok güzel izlenimler oluşturdu bende.İşçilik son derece başarılı.Direksiyon ve vites topuzun da kullanılan deri,ön konsol ve vites etrafında kullanılan Maun tarzı Siyah ahşap kaplamalar kaliteli ve aracı bir o kadar da zengin gösteriyor.
  Bende başvurusunu yaptığım markanın araçlarını arştırmak için resmi internet sitesine girdim.Site tam anlamıyla bir felaket diyebilirim.Bildiğiniz gibi Mazda,Türkiye distribütörü ile yollarını ayırdı ve satışları kendisi yapıyor.Mazda gibi bir firmaya böyle dandik ve kalitesiz vir siteyi yakıştıramadım.Araçlar hakkında bilgi var ama fotoğraf yok.Fotoğraf galerisi yok.Fiyatlarıda sanki biraz pahalı gibi geldi bana.Sizce de öyle değilmi arkadaşlar...
  Kayseri Toyota ve DAF'ta eleman alımı yapıyor.Vallahi ne yalan söyleyeyim DAF için Şırnak kadrosuna girmeyi isterim.Home ofis şeklinde çalışma sistemi var.Renault'nun bayisi Ali Rıza Onat'ın personel özellikleri hepsinden daha iyi ama işin ucunda Renault olunca isteğim kalmadı işe karşı...
 Utku Aktif satış danışmanı lazımmı size ? ! :D   Bu da Mazdanın linki...

http://www.mazda.com.tr/
Abi fotograf galerisi var ve fotograflar açılıyor. :huh:

@Eğer google chrome kullanıyorsanız resimler değişmez.Internet explorer da açmanız lazım.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 26, 2009, 00:01:05 »
Abi fotograf galerisi var ve fotograflar açılıyor. :huh:
Site kişiye göre muamele yapıyor demekki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2009, 00:05:52 »
  Değil mi Gökmen.O ne öyle ya..37.300 TL.Ayıp be..Üstüne 300 Tl daha koysam Corolla 1.6 Elegant alırım.Hem Toyota,hem Corolla,hem kalite hemde Prestij....Ama Allah var 6'da güzel bir arabaydı..Çekici ve kışkırtıcı....Toyota için söylemiyorum ama fiyat/fayda orantılamasında 6 ile Avensis'i kıyaslarsak eğer terazinin Avensis kısmı daha bir ağır basar...
 Aaaa bu PC benimle dalgamı geçiyor yav.Hani bende hiç bir şey görünmüyor..Nerede bu galeri...Çıldıriciim (Kahraman Afyonoğlu tiplemesi) :)Tekrar baktım Galeri diye bir yer yok.Aşağıda arabaların fotoları.Tıklayınca teknik/donanım bilgileri falan çıkıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2009, 00:10:23 »
Özcan abi mazda 6 ya tıkladıktan sonra solda liste var orda galeri var dur ben sana linki yollayayım.Orda resimler var.

http://www.mazda.com.tr/02modeller/mazda6/galeri.asp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2009, 00:17:37 »
Resimler açılmıyor bende galeri var da.... Hangisine tıklarsam tıklayim aynı resim var ekranda, mavi bir mazda 3 :) Gerçi fiyatları çok abartı resmine nakıp ne yapayim :p

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 26, 2009, 00:23:31 »
Resimler açılmıyor bende galeri var da.... Hangisine tıklarsam tıklayim aynı resim var ekranda, mavi bir mazda 3 :) Gerçi fiyatları çok abartı resmine nakıp ne yapayim :p
Yukarıda dediğim gibi "Google chrome" kullanıyorsanız resimler değişmiyor.Hep aynı resmi gösteriyor, hangisine tıklarsanız tıklayın.
"Internet Explorer" tarayıcısını kullanırsanız resimler değişiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 26, 2009, 00:26:11 »
Hmmmm olabilir tabi, mozilla kullanıyorum ben ama demekki bunda da aynı dert varmış,dikkat etmemiştim o kısmına teşekkürler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2009, 00:47:36 »
  Emre gönderdiğin linki tıkladım ve gördüm şimdi.Ama ben yine bir kusur daha buldum.Yeni 6 değil bu.Araç Showroom'da satışta ama resmi sitede eski 6'nın fotolar var...Eskisi yeninin yanında çok sönük duruyor...